Χωριά της Εύβοιας έχουν μείνει στο σκοτάδι για 96 ώρες από το Σάββατο το βράδυ.

Χωρίς ρεύμα, έχουν μείνει εδώ και τέσσερις ημέρες, χωριά της κεντρικής Εύβοιας στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Με δεδομένο ότι εργασίες αποκατάστασης δεν μπορούν να συνεχιστούν καθώς χιόνι στο δρόμο φτάνει τα 2μ. και δεν μπορούν να φτάσουν οι γεννήτριες του ΔΕΔΔΗΕ, οι κάτοικοι στο Παγώντα, Μαρκάτες και Άκρες πέρασαν ακόμη μια δύσκολη νύχτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πυκνές χιονοπτώσεις μέχρι το απόγευμα και στην Αττική - Νέo έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Σήμερα από τις 4 τα ξημερώματα υπήρχε γενική διακοπή Ηλεκτρικού ρεύματος λόγο μεγάλου όγκου χιονιού σε δύσβατο σημείο στις περιοχές Βατώντας -Αρτακη – Πισσώνας -Καθενους -Στενη-Παλιουρας-Θεολογος -Στρωπονες-Καμπια και αρκετά χωριά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων που δίνουν στην γραμμή, με αποτέλεσμα πτώση δένδρων και καταπόνησης των καλωδίων.

Σύμφωνα με το evima.gr, τα συνεργεία του ΑΔΔΜΗΕ πάντα στην πρώτη γραμμή σε συνεργασία με τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων βρίσκονται στο σημείο για τον έλεγχο και την αποκατάσταση.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr