Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπέος «κυνηγός» εκχιονιστικών, βρίζει και δίνει οδηγίες πώς να καθαρίσουν το χιόνι

Ο Μπέος «κυνηγός» εκχιονιστικών, βρίζει και δίνει οδηγίες πώς να καθαρίσουν το χιόνι

Τρομερό βίντεο με τον Αχιλλέα Μπέο να δίνει εντολές στους ειδικούς χειριστές των εκχιονιστικών. Νωρίτερα έπαιξε και χιονοπόλεμο...

Ειδικός… στις εκκαθαρίσεις χιονιού, αναδεικνύεται ο πολυπράγμων δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. Την ίδια στιγμή που οι εργαζόμενοι με τα εκχιονιστικά έδιναν μάχη για να κρατήσουν τους δρόμους ανοικτούς, ο κ. Μπέος πήρε το αυτοκίνητό του και άρχισε να… τους κυνηγάει.

Εχοντας φυσικά και τους συνεργάτες του να τραβάνε με κάμερα τα όσα κάνει και όσα λέει, και σε μια προσπάθεια προφανώς να δείξει πόσο κοντά είναι στον ταλαιπωρημένο πολίτη, ο Μπέος δίνει οδηγίες στους ανθρώπους που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα πώς να χρησιμοποιούν τα εκχιονιστικά.

Το όλο σκηνικό μοιάζει βέβαια με θεατρική επιθεώρηση στα χιόνια με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο του Βόλου, ο οποίου σταματά το αυτοκίνητό του, βρίζει, διατάζει για το πώς θα μαζεύεται το χιόνι και γενικώς δίνει σόου που θα μπορούσε να έχει τίτλο «ο χιονάνθρωπος Μπέος, ειδικός στα εκχιονιστικά».

Άλλο βέβαια ο συντονισμός, που δικαιούται να κάνει ένας δήμαρχος, κι άλλος οι άσχετες εντολές που δίνει στους χειριστές των εκχιονιστικών.

Να θυμίσουμε, πάντως, ότι ο κ. Μπέος, την ώρα που το χιόνι βούλιαζε το Βόλο και τη Μαγνησία ολόκληρη, σταμάτησε στο δημαρχείο κι άρχισε να παίζει χιονοπόλεμο με παιδιά.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024