Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η απάντηση της Μαντόνα στα σχόλια για τις πλαστικές - «Υποκλιθείτε σκύλες»

Η απάντηση της Μαντόνα στα σχόλια για τις πλαστικές – «Υποκλιθείτε σκύλες»

Η εμφάνιση της Μαντόνα στα Grammy πυροδότησε μια σειρά από σχόλια για το «νέο πρόσωπό» της. Η βασίλισσα της ποπ δεν το άφησε ασχολίαστο.

Η εμφάνιση της Μαντόνα στα βραβεία Grammy 2023 δεν έμεινε ασχολίαστη. Η βασίλισσα της ποπ έδωσε τη δική της απάντηση μετά τον καταιγισμό σχολίων για το «νέο της πρόσωπο».

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαντόνα απάντησε σε όσα ειπώθηκαν για την εμφάνισή της. Με ένα προκλητικό βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται Cardi B, Sam Smith και Honey Dijon από τα βραβεία, η Μαντόνα έστειλε το δικό της μήνυμα.

Επισημαίνοντας πως ήταν άκρως τιμητικό για την ίδια να παρουσιάσει την Kim Petras και τον Sam Smith, η Μαντόνα ανέφερε πως θεώρησε ό,τι πιο σημαντικό το να παρουσιάσει την πρώτη τρανς γυναίκα που εμφανίζεται στα βραβεια Grammy. «Μια στιγμή που γράφει ιστορία!!! Και επιπλέον κέρδισε και ένα Grammy», σχολιάζει αρχικά η Μαντόνα.

Η απάντηση της Μαντόνα στους επικριτές

«Αντί να επικεντρωθούν σε αυτά που είπα στην ομιλία μου, όπου ευχαρίστησα την ατρόμητη στάση καλλιτεχνών όπως ο Sam και η Kim, πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες μου. Τραβήχτηκαν με μια κάμερα με φακό από φωτογράφο του Τύπου που θα παραμόρφωναν το πρόσωπο οποιουδήποτε.

Για άλλη μια φορά δέχτηκα επίθεση για την ηλικία μου. Ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες μετά τα 45 και αισθάνεται την ανάγκη να τις τιμωρήσει αν συνεχίσουν αυτές να είναι εργατικές και περιπετειώδεις.

Δεν έχω απολογηθεί ποτέ για καμία από τις δημιουργικές μου επιλογές ούτε για τον τρόπο που δείχνω ή ντύνομαι και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Έχω υποβαθμιστεί από τα μέσα ενημέρωσης από την αρχή της καριέρας μου, αλλά καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι μια δοκιμασία. Και χαίρομαι που ανοίγω τον δρόμο ώστε όλες οι γυναίκες που βρίσκονται πίσω μου να τον διαβούν ευκολότερα τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τα λόγια της Beyonce «Δεν θα μου τσακίσεις την ψυχή». Ανυπομονώ για πολλά ακόμη χρόνια ανατρεπτικής συμπεριφοράς. Θα διευρύνω τους ορίζοντές μου, θα αντιστέκομαι στην πατριαρχία και κυρίως θα απολαμβάνω τη ζωή μου. Υποκλιθείτε σκύλες», έγραψε η βασίλισσα της ποπ Μαντόνα στο Instagram.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024