Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντίνος Γεννηδουνιάς: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο»

Ντίνος Γεννηδουνιάς: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο»

Λίγο πριν την επιστροφή στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ο Ντίνος Γεννηδουνιάς αποκαλύπτει στο In το μυστικό της διαχρονικής επιτυχίας του Ολυμπιακού

Η σαμπάνια που έχει απομείνει από τους πανηγυρισμούς στην Πάτρα για την κατάκτηση κυπέλλου πόλο μπαίνει προς το παρόν στο… ψυγείο.

Καθώς η ανδρική ομάδα του συλλόγου επιστρέφει στις υποχρεώσεις της στην κορυφαία διοργάνωση το Τσάμπιονς Λίγκ φιλοξενώντας (17.30)  τη σερβική ομάδα από το Κραγκούγεβατς, τη Ραντνίσκι θέλοντας να πετύχει την 6η νίκη του σε 7 αγωνιστικές.

Ο Ντίνος Γεννηδουνιάς μιλώντας στο In.gr  λίγο μετά την κατάκτηση του κυπέλλου παραδέχεται ότι η Ευρώπη είναι πάντα ξεχωριστή αλλά και αποκαλύπτει το μυστικό της διαχρονικής επιτυχίας του Ολυμπιακού.

«Είμαστε πολύ τυχεροί καθώς ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει καταφέρει να σαρώνει όλες τις κούπες σε όλα τα αθλήματα. Όχι κάθε χρόνο σε όλα αλλά μένει ανταγωνιστικός σε όλα τα αθλήματα κάτι που μπορεί να δεις μόνο στο εξωτερικό και αυτό δύσκολα σε τόσο μεγάλο επίπεδο. Για την Ελλάδα είναι πρωτόγνωρο και οφείλεται στη διοίκηση που είναι πάντα δίπλα μας και με το τρίπτυχο κόσμος-ομάδα-διοίκηση έρχονται όλες αυτές οι επιτυχίες και αυτό δείχνει υγεία. Είναι πάντα δίπλα μας και λύνει όλα τα προβλήματα ώστε εμείς να έχουμε ως μόνο μέλημα το πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στους αγώνες» λέει ο έμπειρος περιφερειακός του Ολυμπιακού που δεν κρύβει ότι:

«Η Ευρώπη είναι μια μεγάλη πρόκληση. Νιώθουμε δυνατοί και καλύτεροι από πέρυσι, αλλά τα λόγια είναι περιττά, καθώς πρέπει κάθε φορά να το αποδεικνύουμε στην πισίνα. Γιατί και πέρυσι νοιώθαμε δυνατοί αλλά κάναμε μια κοιλιά μετά το Φεβρουάριο που μας στοίχισε πολύ στην Ευρώπη. Σε αυτό το επίπεδο δεν έχουμε περιθώρια για λάθη, και όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι πάντα ψηλά και να το δείχνεις και στους αγώνες.

Σοβαροί και με σεβασμό

Στην Ελλάδα από την άλλη είναι ένα κομμάτι που εδώ και χρόνια δεν μπορείς να το δουλέψεις όπως θα ήθελες καθώς σε αντίθεση με την Ευρώπη τα περισσότερα παιχνίδια δεν είναι ανταγωνιστικά. Ομως εμείς πρέπει να είμαστε πάντα σοβαροί και ως σεβασμό στον κάθε αντίπαλο αλλά και στον κόσμο που έρχεται να μας δει» συνεχίζει ο Ντίνος Γεννηδουνιάς που μαζί με τον Γιάννη Φουντούλη είχαν την τιμητική τους στην Πάτρα σε φωτογραφίες και αυτόγραφα !

«Πάντα το να είναι τόσα παιδιά εδώ και να βλέπουν τα ινδάλματά τους και εμείς να τους δίνουμε χαρά με μια φωτογραφία και ένα αυτόγραφο είναι ότι πιο όμορφο και για μας. Πολύ απλά διότι τα παιδιά είναι το μέλλον και όταν μεγαλώσουμε εμείς θα βλέπουμε αυτά στην πισίνα».

Το κύπελλο Νο 24 προστέθηκε στην πλούσια συλλογή του Ολυμπιακού αλλά κάθε άλλο παρά κορεσμένοι δεν νιώθουν οι παίκτες του:

«Ποτέ δεν χορταίνεις τίτλους. Θέλουμε να τα σαρώσουμε όλα έτσι είναι και η δική μου φιλοσοφία των συμπαικτών μου αλλά και του Ολυμπιακού να μπαίνουμε πάντα σε τελικούς με στόχο την κατάκτηση τροπαίων.

Σαφώς και τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είναι ξεχωριστά πάντα ακόμα και ενώ δεν είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Ναι στον τελικό δεν ήμασταν στο 100% και δεν μας βοήθησε σε αυτό και ο αντίπαλος αλλά ο στόχος μας ήταν να πάρουμε το κύπελλο και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας και το καταφέραμε» λέει ο Ντίνος Γεννηδουνιάς που ήθελε άλλα δύο γκολ στον τελικό για να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών σε τελικούς κυπέλλου.

«Δεν μου το είχαν και δεν το γνώριζα, αλλά πιστέψτε με αυτό είναι κάτι που δεν με απασχολεί. Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα και να πετυχαίνει τους στόχους της τότε νιώθω ευτυχισμένος».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024