Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συστήνει το γιατρό της στο Instagram

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συστήνει το γιατρό της στο Instagram

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσω ανάρτησης της στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram συστήνει τον γιατρό της.

Μπορεί να έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την επίθεση με βιτριόλι που άλλαξε τελείως τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ωστόσο, αν και η ίδια έχει προχωρήσει με τη ζωή της, φαίνεται πως ακόμα «παλεύει» με τα τραύματά της.

Συνεχίζει, λοιπόν, τον αγώνα της για την ιατρική αποκατάσταση. Γι’ αυτό και στη νέα της ανάρτηση στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποφάσισε να τιμήσει τη γιατρό της, για την οποία δεν κρύβει την ευγνωμοσύνη που είναι στο πλευρό της.

Συστήνει την γιατρό της

Στη λεζάντα της ανάρτησης της στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου γράφει: «Παιδιά, από εδώ η γιατρός μου, Μαρία Καλοφώνου. Με έχει κόψει, με έχει ράψει, με έχει “φτιάξει”.

Κάθε φορά που στέκομαι δίπλα της φουσκώνω από υπερηφάνεια και θαυμασμό για εκείνη. »Είναι τόσο σημαντικό ο ασθενής να νιώθει ασφαλής στα χέρια του γιατρού του. Έχεις κερδίσει το μισό “παιχνίδι”. Δεν θα κουραστώ ποτέ να φωνάζω πόσο πολύ την ευχαριστώ».

Δείχνει πως φτιάχνονται οι μάσκες της

Όπως έδειξε μέσα από τα stories της στο Instagram, χρειάστηκε να φτιάξει μια νέα μάσκα για το πρόσωπο και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της όλη την εντυπωσιακή διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα, έδειξε το εργαλείο με το οποίο αποτυπώνει η γιατρός το καλούπι για να φτιάξουν τη μάσκα ακριβώς στα μέτρα του προσώπου της, αλλά και την οθόνη του υπολογιστή με ό,τι καταγράφει το εν λόγω εργαλείο.

Δείτε τις εικόνες

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024