Γλυφάδα: Η πρώτη δήλωση του DJ που κατηγορείται ότι έδειρε την πρώην του και τον σύντροφό της
«Ποτέ δεν τους χτύπησα»
Τη δική του απάντηση για όσα εκτυλίχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο σε club της Γλυφάδας έδωσε ο γνωστός DJ, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της πρώην κοπέλας του και του νυν συντρόφου της μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων.
Ο 40χρονος κατηγορούμενος μίλησε στη δημοσιογράφο Φαίη Φώτου, ισχυριζόμενος πως ουδέποτε χτύπησε κανένα από τα δύο πρόσωπα που τον κατήγγειλαν.
«Ποτέ δεν τους χτύπησα»
«Πήγα με την κοπέλα μου να πιούμε ένα ποτό σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας, στη διαδρομή συνάντησα την πρώην σύντροφό μου και τον νυν σύντροφό της με τον πρώην φίλο μου. Εκεί με προκάλεσαν λεκτικά» ανέφερε ο 40χρονος DJ.
«Ποτέ δεν χτύπησα ούτε αυτήν ούτε αυτόν, τα όσα λένε είναι ψέματα. Ακόμα και στο τμήμα που πήγαμε ήρθαν και άλλοι μάρτυρες και βεβαίωσαν τα όσα έγιναν» τόνισε ο 40χρονος φερόμενος ως δράστης της επίθεσης.
«Μου έκοψε το αυτί»
Στην κάμερα του Alpha μίλησε και ο νυν σύντροφος της κοπέλας, ο οποίος κατέθεσε τη δική του εμπειρία.
«Περπατούσαμε στο πεζοδρόμιο και ξαφνικά ένιωσα την κοπέλα μου να πέφτει κάτω από ‘μπουκέτο’ του εν λόγω κυρίου. Τον έπιασα, τον ακινητοποίησα, φώναξα τους Αστυνομικούς της Ομάδας Δίας που ήταν στα 10 μέτρα κι αυτός με δάγκωσε στο αυτί και μου έκοψε κομμάτι» περιγράφει ο διοργανωτής πάρτυ που υπέστη την επίθεση από τον DJ.
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ο Τραμπ επιφυλάχθηκε για τα F-35 – Αναμένονται κινήσεις μέχρι το Νοέμβριο και τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
- Emmy 2026: Μεταθανάτια υποψηφιότητα στον Ρομπ Ράινερ
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Καίτη Γαρμπή: Η πρώτη εμφάνιση στη σκηνή μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας της
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Ενισχύθηκε η δύναμη της Πυροσβεστικής και συνδράμει ελικόπτερο – Ήχησε 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442