Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Τσιάρτας: Το Twitter τον «τελειώνει» μετά την αποκήρυξη από την οικογένειά του -«Δεν θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του»

Βασίλης Τσιάρτας: Το Twitter τον «τελειώνει» μετά την αποκήρυξη από την οικογένειά του -«Δεν θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του»

«Είναι και επίσημα η ντροπή της οικογένειας»

Ούτε… την ψήφο της μητέρας του δεν θα βρεις στις επερχόμενες εκλογές ο Βασίλης Τσιάρτας. Μπορεί η εν λόγω έκφραση να χρησιμοποιείται ως υπερβολή τις περισσότερες φορές, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει απολύτως.

Αυτό διότι η μητέρα, αλλά και η αδερφή, του πρώην ποδοσφαιριστή προχώρησαν με ανακοίνωσή τους σε δημόσια αποδοκιμασία της επιλογής του να είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές με το κόμμα των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.

Στη δήλωσή τους η μητέρα του Βασίλη Τσιάρτα, Σοφία, και η αδερφή του, Ελευθερία, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι «ουδεμία απολύτως σχέση έχουμε ή πρόκειται ή θέλουμε να έχουμε με την προσφάτως ανακύψασα πολιτική δραστηριότητα του ανωτέρω (σ.σ. του Τσιάρτα) και την υποψηφιότητά του με συγκεκριμένο πολιτικό σχηματισμό».

Μάλιστα, βγάζοντας ακόμα περισσότερο τον Βασίλη Τσιάρτα… στη σέντρα, η μητέρα του και η αδερφή του αναφέρουν πως «ουδέποτε στην οικογένειά μας είχαμε ομοφοβικές, ρατσιστικές ή εθνικιστικές αντιλήψεις αλλά αντίθετα διαπνεόμασταν από δημοκρατικές, προοδευτικές και αλληλέγγυες ιδέες, όπως αυτές μας εμφυτεύθηκαν από τον σύζυγο και πατέρα μας Αναστάσιο Τσιάρτα και την οικογένειά του».

«Είναι η ντροπή της οικογένειας»

Η εν λόγω είδηση δεν πέρασε, όπως ήταν αναμενόμενο, απαρατήρητη από το ελληνικό Twitter, το οποίο με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο σχολίασε τα όσα συνέβησαν.

«Τον Τσιάρτα δε θα τον ψηφίσει ούτε η μάνα του ούτε η αδερφή του» γράφει ένας χρήστης, ο οποίος περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο την κατάσταση.

«Είναι και επίσημα η ντροπή της οικογένειας» θα γράψει ένας άλλος, για να συμπληρώσει κάποιος «να πούμε πάλι μπράβο στις κύριες Τσιάρτα».

Όλοι χρήστες απλώς δίνουν συγχαρητήρια στις δύο γυναίκες για αυτή τους την κίνηση, ενώ δεν λείπουν κι εκείνοι που αναρωτιούνται πως γίνεται ένας τέτοιος άνθρωπος να έχει μεγαλώσει με αυτή τη μητέρα να εν τέλει να έχει γίνει «ομοφοβικός και ρατσιστής».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024