Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άκης Πετρετζίκης: Φωτογραφίζει τον γιο του να παίζει στα χιόνια

Άκης Πετρετζίκης: Φωτογραφίζει τον γιο του να παίζει στα χιόνια

«Θα τον δέσω στο έλκηθρο να με πάει δουλειά»

Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» έντυσε στα λευκά πολλές περιοχές της Αττικής, με αρκετό κόσμο να μην χάνει την ευκαιρία και να βγαίνει έξω για να παίξει και να φωτογραφηθεί με το χιόνι.

Μεταξύ άλλων και ο Άκης Πετρετζίκης. Ο γνωστός chef μπορεί να έχει ένα αρκετά επιβαρυμένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά του, ωστόσο, πάντα φροντίζει να αφιερώνει και χρόνο στην οικογένειά του και στα δύο παιδιά του.

Το πρωί της Δευτέρας (6/2) λοιπόν, μαζί με τον γιο του, Αχιλλέα, βγήκαν στην αυλή του σπιτιού τους για να παίξουν, ενώ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους και ένα γλυκό στιγμιότυπο.

Σε αυτό ο μικρός κάθεται στο χιόνι και ποζάρει χαμογελαστός στον φακό. «Μπορεί να είναι 4×4 αλλά του φόρεσα και χιονοκουβέρτα να μη γλιστράει… Αν αύριο είναι πάλι έτσι, θα τον δέσω στο έλκηθρο να με πάει δουλειά! Χο χο χο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Άκης Πετρετζίκης και τα likes έπεσαν «βροχή».

Η ανάρτησή του

O μικρός Αχιλλέας ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο του 2021 και τον Σεπτέμβριο του 2022 η σύζυγός του γνωστού σεφ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών.

Ο ίδιος δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ στο μαιευτήριο, να κρατάει τη μικρή στην αγκαλιά της. Πάνω στη λεζάντα έγραψε: «Ο γιος λένε είναι της μαμάς και η κόρη του μπαμπά».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024