Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στα «χαρακώματα» Μπάγερν και Νόιερ

Στα «χαρακώματα» Μπάγερν και Νόιερ

Η μουρμούρα του Μάνουελ Νόιερ για την απόλυση του προπονητή τερματοφυλάκων, έφερε γκρίνια στο «στρατόπεδο» της Μπάγερν Μονάχου.

Μεγάλη διαμάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου και τον Μάνουελ Νόιερ, έπειτα από τα παράπονα του τελευταίο για την απόλυση του προπονητή τερματοφυλάκων από το 2011 και στενού φίλου του, Τόνι Ταπάλοβιτς.

Φυσικά η αντίδραση του Γερμανού κίπερ, δεν πέρασε απαρατήρητη από την διοίκηση των Βαυαρών, η οποία τα… έψαλε στον Νόιερ, υποστηρίζοντας πως έβαλε το προσωπικό του συμφέρον πάνω από την ομάδα.

«Έβαλε τα προσωπικά του συμφέροντα πάνω από τα συμφέροντα του συλλόγου», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, μιλώντας στην εφημερίδα «Bild». «Καταλαβαίνω ότι ο Μανουέλ επηρεάζεται προσωπικά.

Αλλά ως αρχηγός, θα περίμενα μια διαφορετική στάση από αυτόν. Η δύσκολη απόφαση, σχετικά με τον Ταπάλοβιτς δεν είχε καμία σχέση με τον Νόιερ και του το εξηγήσαμε», πρόσθεσε.

Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο τιμωρίας του Νόιερ, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη κάνοντας σκι μετά το Μουντιάλ.

«Έχουμε ακόμη ένα πολύ σημαντικό ζήτημα να επιλύσει με τον Μάνουελ. Εάν πρόκειται να υπάρξουν συνέπειες, θα τις συζητήσουμε πρώτα μαζί του».
Υπενθυμίζεται πως ο Νόιερ δήλωσε για την απομάκρυνση του Ταπάλοβιτς: «Ηταν ένα πλήγμα για εμένα. Ηταν σαν να είχε ξεριζωθεί η καρδιά μου».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024