Τσιτσιπάς – Γκιγιέν 2-0: Τρομερός Στέφανος έδωσε το προβάδισμα στην Ελλάδα σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ
Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 του Αλβάρο Γκιγιέν και έδωσε το προβάδισμα στην Ελλάδα κόντρα στο Εκουαδόρ για τα play offs του Davis Cup. Πρωτόγνωρες εικόνες στο ΟΑΚΑ με πάνω από 15.000 να στέκονται στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών.
Με πάνω από 15.000 κόσμο να κατακλείει το ΟΑΚΑ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 του Αλβάρο Γκιγιέν φέρνοντας έτσι την πρώτη στην Ελλάδα στη σειρά των αγώνων με το Εκουαδόρ, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να γνωρίζει την αποθέωση.
Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για τον Τσιτσιπά που έκανε το γρήγορο break και έπειτα κράτησε το σερβίς του για το 2-0. Το Νο 731 της Παγκόσμιας κατάταξης αντέδρασε και πήρε πίσω το break στο αμέσως επόμενο service game του Έλληνα τενίστα για να φέρει το σετ στα ίσα. Στη συνέχεια ο Στεφ κράτησε εύκολα το σερβίς του για να κλείσει το σετ με 7-5.
Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς επέβαλε τον ρυθμό του, φτάνοντας γρήγορα σε δύο break για το 4-0. Στη συνέχεια ο Γκιγιέν μείωσε σε 4-1, με τον Στέφανο να κλείνει να παίρνει το σετ και την νίκη με 6-2.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.