Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Δένδιας: Πώς βρέθηκε στη σερβική Βουλή ο Έλληνας ΥΠΕΞ

Νίκος Δένδιας: Πώς βρέθηκε στη σερβική Βουλή ο Έλληνας ΥΠΕΞ

Πρωταγωνιστής σε μια αντιπαράθεση στο σερβικό κοινοβούλιο έγινε χωρίς να το θέλει –και να το γνωρίζει- ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Μια φωτογραφία από τη συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον πρωθυπουργό του Κοσόβου Άλμπιν Κούρτι εμφάνισε στη Βουλή ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

Ο λόγος που το έκανε αυτό ήταν απλός. Προκειμένου να αποδείξει ότι δεν έγινε ποτέ η συνάντηση Βούτσιτς – Κούρτι, όπως είχε διαδοθεί στο Διαδίκτυο.

Υπεύθυνος ένας βουλευτής;

Μάλιστα, κατηγόρησε τον βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος Σέρτζαν Μιλιβόγιεβιτς ως υπεύθυνο για το μοντάζ και τη διάδοση στο διαδίκτυο της συγκεκριμένης φωτογραφίας.

«Εδώ είμαστε ο Κούρτι και εγώ, αν και δεν έχουμε βγάλει ποτέ μια τέτοια φωτογραφία, ούτε έχουμε κάνει χειραψία. Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια φωτογραφία του Κούρτι με τον Δένδια» ανέφερε ο Σέρβος πρόεδρος.

«Αυτός ο βουλευτής που μίλησε πριν από λίγο (σ.σ. Σέρτζαν Μιλιβόγιεβιτς) εξαπάτησε το κοινό. Ποτέ δεν έσφιξα το χέρι του Κούρτι, ούτε τον αγκάλιασα. Απλώς για να έχετε κατά νου με τι είδους απατεώνες έχουμε να κάνουμε», συμπλήρωσε ο Βούτσιτς, κρατώντας στα χέρια του τις δύο φωτογραφίες.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024