Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μάνος Τσαγκαράκης: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο μικρός Δημήτρης από το «Νησί»

Μάνος Τσαγκαράκης: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο μικρός Δημήτρης από το «Νησί»

«Ο κόσμος με αναγνώριζε, με σταματούσε στο δρόμο και μου έλεγε συγχαρητήρια»

Ο μικρός «Δημήτρης», κατά κόσμον Μάνος Τσαγκαράκης, που έκλεψε τις εντυπώσεις στο «Νησί», μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη!» και θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από τη σειρά 12 χρόνια πριν.

Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος, στην αρχή δεν είχε καταλάβει ότι είχε εντυπωσιάσει τον κόσμο με την ερμηνεία του. «Όσο περνούσε ο καιρός έβλεπα την ανταπόκριση και την αγάπη του κόσμου και καταλάβαινα ότι κάτι έκανα καλά. Έκαναν κάστινγκ από την παράγωγη της σειράς γιατί ήθελαν ντόπια παιδιά να παίξουν στο «Νησί». Οι συντελεστές πήγαιναν και έτρωγαν στο εστιατόριο της νονάς μου και κάπως έτσι έμαθε εκείνη για το κάστινγκ που γινόταν».

«Ο κόσμος με αναγνώριζε, με σταματούσε στο δρόμο και μου έλεγε συγχαρητήρια και ότι είμαι πολύ καλός. Μία φορά μου είχε πει ένας κύριος ότι χάρη σε εμένα και σε μία ατάκα που έλεγα στη σειρά κατάφερε να «ρίξει» μία κοπέλα! Η ατάκα μου «αντίο κυρία» άρεσε πολύ στην κοπέλα, ήταν συναισθηματικά δεμένη με αυτή και έτσι εξελίχθηκε η σχέση της με τον κύριο που μου το είπε. Τα παιδιά στο σχολείο μου, μου έλεγαν συγχαρητήρια ή μερικές φορές έλεγαν ότι δεν είμαι πολύ καλός για να με πειράξουν», συμπλήρωσε.

Οι δραματικές σκηνές και οι δυσκολίες

Ο Μάνος Τσαγκαράκης είχε γνωρίσει τη συγγραφέα του «Νησιού», Βικτόρια Χίσλοπ, ενώ με την Κατερίνα Λέχου είχε τα περισσότερα γυρίσματα. Μπορεί να μην έχουν κρατήσει ιδιαίτερες επαφές, αλλά θυμάται πως περνούσαν καλά.

«Για τις ανάγκες των γυρισμάτων έπρεπε να κουρευτούμε και να έχουμε όλοι κοντό μαλλί. Η Καλλίστη Μπερταχά  που υποδυόταν την «Ηλέκτρα» είχε μακρύ μαλλί κανονικά. Μία μέρα μπήκα στο δωμάτιο που μας ετοίμαζαν και την είδα να έχει πιάσει αγκαλιά τη μητέρα της και να κλαίει. Τα μαλλιά της ήταν κοντοκουρεμενα και κατάλαβα ότι δεν της άρεσαν, αλλά τελικά τα συνήθισε», περιέγραψε.

«Υπήρχαν κάποιες δραματικές σκηνές που ήταν δύσκολες να τις γυρίσω, τις περισσότερες φορές όμως μου έβγαιναν φυσικά. Σε μερικές σκηνές χρειάστηκε να επέμβουν από την παράγωγη για να μου βάλουν στα μάτια κάτι ώστε να μπορέσω να κλάψω», είπε επίσης.

Μετά το «Νησί» ο Μάνος Τσαγκαράκης συμμετείχε στην ταινία «Ο Θεός αγαπά το χαβιάρι» του Γιάννη Σμαραγδή κι έπειτα στη σειρά «Καρτ Ποστάλ», η οποία βασίζεται σε μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ, ενώ πλέον τον βλέπουμε στον «Σασμό». Ακόμη, συμμετείχε και στη σειρά «Μία νύχτα του Αυγούστου», που αποτελεί συνέχεια του «Νησιού».

«Δεν έχω αφήσει τελείως την υποκριτική. Είναι κάτι που μου αρέσει, αλλά περισσότερο ως χόμπι και όχι ως κύριο επάγγελμα. Καλώς ή κακώς όταν είσαι ηθοποιός δεν έχεις πάντα δουλειά, εγώ προτιμώ να έχω κάτι πιο σταθερό», κατέληξε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024