Οι δημοσιογράφοι του in βρίσκονται στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου και σας μεταφέρουν όλα όσα συμβαίνουν

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο αδικοχαμένος υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας.

To in βρέθηκε στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου και σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο χωριό Πικέρνι για το τελευταίο «αντίο» στον 29χρονο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή κατά τη συντριβή του F-4 Phantom στην Ανδραβίδα, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες τους, την Πολεμική Αεροπορία, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Αθάνατος»: Συγκλονιστικές στιγμές στην κηδεία του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα – Το in live στην κηδεία

Η στιγμή της ταφής του 29χρονου Μάριου – Μιχαήλ

Με ένα λευκό τριαντάφυλλο Κατερίνα, Σακελλαροπούλου, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Νίκος Χαρδαλιάς στην ταφή του υποσμηναγού.

Εικόνες & βίντεο από την ταφή του 29χρονου υποσμηναγού

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr