
Ηλίας Μαμαλάκης: «Οι πέντε μέρες στην εντατική μου άφησαν σημάδια»
Συγκλονίζει ο μάγειρας για την περιπέτεια της υγείας του
Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο «MEGA Καλημέρα» ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο καταξιωμένος μάγειρας αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του, αποκάλυψε πως έχει γύρω στα 70 με 80 μπαστούνια, ενώ σημείωσε ότι θα επέστρεφε τηλεοπτικά με το «Μπουκιά και Συγχώριο» εάν του γινόταν πρόταση.
Όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν φοβήθηκε για τη ζωή του, όμως οι πέντε μέρες που πέρασε στην εντατική τον σημάδεψαν.
«Η τελευταία μου περιπέτεια έχει λήξει. Δεν φοβήθηκα για τη ζωή μου κι ας ήμουν στην εντατική. Το πενταήμερο στην εντατική μού άφησε σημάδια, μία μελαγχολία, έναν φόβο. Ζήτησα τη βοήθεια ενός ψυχιάτρου. Δεν έχω κάνει όλα από αυτά που ήθελα να κάνω, έχω εκκρεμότητές», δήλωσε.
«Από τους τρεις κριτές του MasterChef πιο κοντά μου είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είναι πιο πραγματιστής. Εχω πει καλά πράγματα για το MasterChef και πολύ καυστικά για τις αντιδράσεις κάποιων παικτών», δήλωσε για το παιχνίδι μαγειρικής.
Στη συνέχεια μίλησε για τις διατροφικές του προτιμήσεις: «Έχω φάει σε πολύ ακριβά εστιατόρια στο εξωτερικό, αλλά στα υστέρα της ζωής μου θέλω να φάω κλασική ελληνική κουζίνα. Στην πείνα μου δεν θα φάω tartar, αλλά ψωμί, τυρί και ντομάτα. Στην Αφρική μου έφεραν να φάω κροκόδειλο. Δοκίμασα και δεν μου άρεσε καθόλου».
Ο Ηλίας Μαμαλάκης ξεκινά μία τηλεοπτική σειρά, στην οποία δεν θα παίζει. «Μήπως είναι σειρά;», ήταν το υπονοούμενό του.
Δείτε τη συνέντευξή του
- Κλιματική αλλαγή: Η αύξηση της θερμοκρασίας αυξάνει τον κίνδυνο πρόωρου τοκετού σε 13 χώρες
- Δάκρυσε στο τελευταίο παιχνίδι της με τη Μπαρτσελόνα η θρυλική Πουτέγιας και αποθεώθηκε (vids+pics)
- Στο νοσοκομείο η βασίλισσα Σόνια της Νορβηγίας με κολπική μαρμαρυγή και καρδιακή ανεπάρκεια
- Ο Ματετά έκανε το 1-0 για την Κρίσταλ Πάλας στον τελικό του Conference League (vid)
- Γάζα: Η Χαμάς επιβεβαίωσε τη δολοφονία του επικεφαλής της στρατιωτικής της πτέρυγας σε ισραηλινή επιδρομή
- Καλαμάτα: Μεγάλη φωτιά σε επιχείρηση ξυλείας στο Ασπρόχωμα



