Βλέποντας την δημοτικότητα του να κατρακυλά ο Ταγίπ Ερντογάν το έριξε στο τραγούδι σε μία από τις προεκλογικές του συγκεντρώσεις.

Σκηνές από το «Τουρκία… έχεις ταλέντο» θύμισε μία πρόσφατη προσπάθεια του Ταγίπ Ερντογάν να κερδίσει ψήφους. Βλέποντας την σταδιακή μείωση των ποσοστών του κόμματος του στις δημοσκοπήσεις, ο Τούρκος Πρόεδρος, σε προεκλογική συγκέντρωση, έπιασε εκ νέου το μικρόφωνο προς άγραν ψήφων.

Όσοι βρέθηκαν στην συγκεκριμένη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, είδαν έναν Ερντογάν άλλον άνθρωπο, τον είδα να τα δίνει όλα με τους οπαδούς να είναι, ή τουλάχιστον να δείχνουν ενθουσιασμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο σόου Ερντογάν που την είδε Πούτιν - Κατσάδιασε live νομάρχη σε προεκλογική συγκέντρωση

Το έριξε στο τραγούδι

Οι τελευταίες προεκλογικές ομιλίες του Τούρκου Προέδρου έχουν μουσικό χαρακτήρα αφού κλείνουν πάντα με μουσική και τραγούδια από διάφορα συγκροτήματα. Μάλιστα ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος δεν χάνει την ευκαιρία να πιάσει το μικρόφωνο για να τραγουδήσει.

Ειδικότερα ο Ερντογάν ακούγεται στο βίντεο να τραγουδά σε ρυθμούς τσιφτετελιού με ερωτικό στίχο. Απευθυνόμενος στο κοινό δε και σε ένα παιδάκι ξεχωριστά, άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού λέγοντας: «Πολύ σας αγαπώ! Πολύ σε αγαπώ!».

Τη συγκεκριμένη κίνηση του Τούρκου προέδρου δεν παρέλειψε να σχολιάσει και ο Ιμάμογλου ο οποίος σε ομιλία του μιμήθηκε τον Ερντογάν θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τρολάρει τις ικανότητές του στο τραγούδι αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να πείσει τους ψηφοφόρους του.

Οι στίχοι του τραγουδιού:

«Σε όσους ακούν και δεν ακούν. Σε όσους ρωτούν και δεν ρωτούν. Εγώ τον αγαπώ πολύ, πάρα πολύ, αγαπώ, αγαπώ!

Σε αγαπώ πολύ!

Σε όσους ακούν και δεν ακούν. Σε όσους ρωτούν και δεν ρωτούν. Εγώ τον αγαπώ πολύ, πάρα πολύ, αγαπώ, αγαπώ!

Σε όσους ακούν και δεν ακούν. Σε όσους ρωτούν και δεν ρωτούν. Εγώ τον αγαπώ πολύ, πάρα πολύ, αγαπώ, αγαπώ!»

Δείτε τον να τραγουδάει μετά το 46.42

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr