Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία
Η Φιορεντίνα έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Ίντερ που εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, καθώς επικράτησε με 2-1 της Τορίνο στο «Artemio Franchi» και πήρε την πρόκριση απέναντι στη μαχητική «γκρανάτα».
Οι «βιόλα» πήραν κεφάλι στο σκορ στο 65′ με τον Γιόβιτς και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 90ό λεπτό με τον Ικονέ που φάνηκε να «καθαρίζει» το ματς και την πρόκριση.
Η Τορίνο δεν εγκατέλειψε τη… μάχη, μείωσε σε 2-1 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Καραμόχ, όμως δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλύτερο για να στείλει τον αγώνα στην παράταση στον ελάχιστον χρόνο που απέμενε.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!