Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΚΚΕ: «Ο κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται προεκλογικά τον τόπο του εγκλήματος» στο Μάτι

ΚΚΕ: «Ο κ. Μητσοτάκης επισκέπτεται προεκλογικά τον τόπο του εγκλήματος» στο Μάτι

Το ΚΚΕ σχολιάζει ότι το κράτος, «από τη μία αφήνει απροστάτευτο το λαό και στο απυρόβλητο τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτήν την πρωτοφανή τραγωδία, ενώ από την άλλη υλοποιεί πάνω στα αποκαΐδια σχέδια δήθεν 'ανάπλασης', που καμία σχέση δεν έχουν με τις πραγματικές λαϊκές ανάγκες».

Την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Μάτι σχολιάζει το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του.

Όπως σημειώνει, πέντε χρόνια μετά την πυρκαγιά στο Μάτι, με τις συγκλονιστικές καταθέσεις των συγγενών στη σχετική δίκη να γεμίζουν οργή και με τα προβλήματα των κατοίκων να παραμένουν, «ο κύριος Μητσοτάκης επισκέπτεται προεκλογικά τον τόπο της τραγωδίας και του εγκλήματος, επιβεβαιώνοντας την αντιλαϊκή συνέχεια του κράτους».

Και προσθέτει ότι πρόκειται για ένα κράτος που, «από τη μία αφήνει απροστάτευτο το λαό και στο απυρόβλητο τις αιτίες που οδήγησαν σε αυτήν την πρωτοφανή τραγωδία, ενώ από την άλλη υλοποιεί πάνω στα αποκαΐδια σχέδια δήθεν ‘ανάπλασης’, που καμία σχέση δεν έχουν με τις πραγματικές λαϊκές ανάγκες».

«Αυτό το γνωρίζει πλέον πολύ καλά ο λαός της περιοχής», αναφέρει ο Περισσός, προσθέτοντας ότι γνωρίζει επίσης «και τον εμπαιγμό, τόσο της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, όσο και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ».

«ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ άφησαν αντιλαϊκό αποτύπωμα στην περιοχή»

Επισημαίνει, μάλιστα, ότι «το βαθιά αντιλαϊκό αποτύπωμα όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ στην περιοχή, δεν εκφράζεται μόνο στα αποτελέσματα της πυρκαγιάς στο Μάτι, αλλά και σε πολλά ακόμη ζητήματα».

Ειδικότερα, το ΚΚΕ αναφέρει ότι εκφράζεται με την «υποβάθμιση» των δημόσιων δομών υγείας, «με την αναζήτηση ιδιωτών ιατρών για να καλυφθούν οι εφημερίες των Κέντρων Υγείας της περιοχής και με την απουσία δημοσίου νοσοκομείου στην Ανατολική Αττική, η έλλειψη του οποίου φάνηκε και κατά την τραγωδία στο Μάτι».

«Εκφράζεται με τα σχέδια λειτουργίας ΧΥΤΑ στο Γραμματικό, την ώρα που στην περιοχή απουσιάζουν στοιχειώδεις υποδομές για τις ανάγκες του λαού», προσθέτει.

Για να καταλήξει πως ο λαός της περιοχής χρειάζεται «να γυρίσει την πλάτη στα κόμματα που διαχρονικά υπονομεύουν τις ανάγκες και τη ζωή του, να κρίνει με βάση τη συσσωρευμένη πείρα ετών και να δυναμώσει τον αγώνα του με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024