Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν έχω να δικαιoλογηθώ για...» - «Κόλαφος» για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν έχω να δικαιoλογηθώ για…» – «Κόλαφος» για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Σημασία έχει...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στη συνεργασία που είχε κάνει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τις κατηγορίες που βαραίνουν τον ηθοποιό.

«Λάθος μου που δικαιολογήθηκα για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δεν έχω να δικαιολογηθώ για κάτι. Όλο αυτό που έγινε, ήταν πριν γνωρίσω την Λένα Δροσάκη» είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Αλλά ήρθε η ικανοποίηση που ένας ηθοποιός τέτοιου βεληνεκούς εκδιώχθηκε από τον χώρο και όχι ένας νέος καλλιτέχνης. Έχω αγωνία για την απόφαση γιατί αυτή η ιστορία αυτή είναι δύο χρόνια, υπάρχει μέσα μου πολύ καιρό. Ας κοιταχτούμε όλοι και αυτός στον καθρέφτη, να αναλογιστεί αυτός τι έχει κάνει. Δεν ξέρω αν ο κόσμος ξεχνάει αλλά ξέρω ότι αυτό που έγινε είναι σπουδαίο. Και το βλέπουμε με τα περιστατικά που νέα παιδιά βγαίνουν και τα λένε. Δεν είναι τρελοί όλοι αυτοί» συμπλήρωσε.

«Δεν θα έβλεπα παράσταση του Γιώργου Κιμούλη. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του αλλά με δυσκολεύει. Τιμώ τους ανθρώπους που βγήκαν και μίλησαν. Δεν μας αφορά πώς περάσαμε στις δουλειές μας. Μας αφορά να τους ακούσουμε. Είμαστε έτοιμοι να τους ακούσουμε; Αυτά τα παιδιά που βιάζονται μέσα στο σπίτι τους;» κατέληξε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024