Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήθελε νεκρό τον σύντροφό της - Τον σκότωσε με τη βοήθεια του γιου τους

Ήθελε νεκρό τον σύντροφό της – Τον σκότωσε με τη βοήθεια του γιου τους

Οι λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας του 39χρονου Matthew Rodwell έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ήταν βράδυ της 23ης Ιανουαρίου του 2021. Ο Matthew Rodwell βρισκόταν στο σπίτι της συντρόφου του Kerry Peckham. Μια απρόσμενη επίσκεψη τον έκανε να καλέσει τις αρχές. Είχε κρυφτεί στην ντουλάπα. Έτρεμε για τη ζωή του. Οι φοβίες του επιβεβαιώθηκαν. Θα κατέληγε νεκρός λίγο αργότερα.

Ήταν λίγη ώρα μετά το τηλεφώνημά του στις αρχές που ο 49χρονος Wayne Peckham και ο 23χρονος γιος του Riley Peckham άρχισαν να τον χτυπούν χωρίς να δείχνουν έλεος. Ο 39χρονος Matthew Rodwell πέθανε από στραγγαλισμό. Είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Ο Wayne Peckham | Φωτογραφία Facebook

Ο Wayne Peckham | Φωτογραφία Facebook

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από τη δίκη, ο Wayne και ο γιος του Riley σκότωσαν τον 39χρονο για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους. Ο 39χρονος ακουγόταν τρομοκρατημένος από τη στιγμή που κάλεσε τις αρχές. Κρύφτηκε όταν άκουσε τον Kerry στο σπίτι και κάλεσε την αστυνομία.

Η Kerry Peckham είχε επιτρέψει στον γιο της Riley να μπει στο σπίτι από ένα παράθυρο. Τον είχε ακούσει να βρίσκεται έξω στην ταράτσα. Από εκείνη τη στιγμή άρχισαν όλα. Ο Riley είδε τα παπούτσια του 39χρονου, τον βρήκε να κρύβεται στην ντουλάπα και άρχισε να φωνάζει. «Εδώ είναι».

O Riley Peckham | Φωτογραφία στο Facebook

O Riley Peckham | Φωτογραφία στο Facebook

Πρόλαβε να καλέσει τις αρχές – Λίγο μετά θα έπεφτε νεκρός

Στο σπίτι είχε καταφέρει ήδη να μπει και ο πατέρας του. Η Kerry Peckham ήθελε να φύγουν και οι δύο. «Θα πεθάνεις. Θα πεθάνεις» ήταν τα λόγια που φώναζε ο Riley όταν εντόπισε τον 39χρονο Matthew Rodwell στην ντουλάπα. Η Kerry Peckham ισχυρίζεται πως άκουσε να παλεύουν στον πάνω όροφο.

Εκείνη προσπάθησε να σταματήσει να ανέβει στον όροφο ο εν διαστάσει σύζυγός της. Ο Wayne Peckham κατάφερε να ανέβει και είδε τον Riley να παλεύει με τον 39χρονο. Η Kerry Peckham έπεσε από τις σκάλες. Μετά από λίγο στο κάτω μέρος της σκάλας βρέθηκε και ο Matthew Rodwell.

Ήταν τότε που άρχισε να τον κλωτσά και να τον γρονθοκοπεί ο Wayne Peckham. Η Kerry προσπαθούσε να αποτρέψει την τρομακτική επίθεση. Έμπαινε ανάμεσά τους, προσπαθούσε να γίνει ασπίδα για τον Matthew. Δέχτηκε πολλά χτυπήματα σε εκείνες τις κρίσιμες στιγμές.

H Kerry Peckham με τον Wayne Peckham

H Kerry Peckham με τον Wayne Peckham

Ο θάνατος του Matthew διαπιστώθηκε επί τόπου. Έφερε πάνω από 40 σημαντικά τραύματα από την τρομακτική επίθεση. Ο θάνατός του, σύμφωνα με τη νεκροψία που επικαλείται η Mail Online, φέρεται να οφείλεται σε στραγγαλισμό.

Οι αστυνομικοί είχαν φτάσει στην ιδιοκτησία της Kerry λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ. Άκουγαν ουρλιαχτά από το εσωτερικό του σπιτιού. Η Kerry αναστατωμένη άνοιξε την πόρτα. Ο Matthew βρισκόταν πεσμένος στον διάδρομο.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της, που αποπειράθηκε να κρυφτεί μέσα στο σπίτι, συνελήφθη από τις αρχές. Ο Riley, στον οποίο είχαν περάσει χειροπέδες, κατάφερε αρχικά να ξεφύγει. Τον συνέλαβαν λίγο αργότερα.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως η Kerry είχε μετακομίσει με τον Matthew αφού είχε δώσει ένα τέλος στην ταραχώδη σχέση της με τον σύζυγό της. Είχαν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί. Θα τον χαρακτήριζε όμως σκληρό, ασταθή και ελεγκτικό. Οι δύο άντρες αρνούνται την κατηγορία της δολοφονίας. Η δίκη τους συνεχίζεται.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024