
Ολυμπιακός: Αστραψε και βρόντηξε ο Καραπαπάς! (pic)
Ο Κώστας Καραπαπάς έβαλε τα πράγματα στη θέση τους για όσα ειπώθηκαν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ημιτελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Ανάρτηση στα social media στην οποία ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ειπώθηκαν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στην «Opap Arena» με την ΑΕΚ όσα γράφτηκαν σε μερίδα του Τύπου έκανε ο Κώστας Καραπαπάς.
Ο Δ’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μήνυμά του ξεκαθάρισε ότι οι Πειραιώτες το μόνο που είπαν είναι ότι απαιτούν από την ΕΛ.ΑΣ να φτάσει η ομάδα στο γήπεδο με ασφάλεια και δεν θα επιστρέψουν να κινδυνέψει η αποστολή.
«Τα υπόλοιπα με τις “πρώτες πέτρες” τις “χαρτοπετσέτες” και τα υπόλοιπα είναι γελοιότητες», ανέφερε ο παράγοντας του πειραϊκού συλλόγου.
Αναλυτικά το μήνυμά του στα social media:
«”Με την πρώτη πέτρα θα φύγουμε”, “χαρτοπετσέτα να πέσει φύγαμε”. Ότι ηλιθιότητα μοιράζει ο κάθε χαχόλος κίτρινος ρεπόρτερ, το χρεώνουν “είπε ο Ολυμπιακός”. Το μόνο που είπε ο Ολυμπιακός είναι ότι απαιτούμε από την ΕΛ.ΑΣ να φτάσει η ομάδα στο γήπεδο με ασφάλεια και δεν θα επιστρέψουμε να κινδυνέψει η αποστολή. Τα υπόλοιπα με τις “πρώτες πέτρες” τις “χαρτοπετσέτες” και τα υπόλοιπα είναι γελοιότητες που μοιράζουν ανθρωπάκια και τις αναπαράγουν οι “δημοσιογράφοι” των ιστοσελίδων…»
Δείτε την ανάρτησή του:
- Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ: «Τάδε Εφη Ξένου» – 25 χρόνια πολιτικής ιστορίας με μολύβι και χαρτί
- ΗΠΑ: Άγριο έγκλημα στο Μπρούκλιν – Νεκρή 41χρονη τρανς από τον εραστή της
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!


