Ο κ. Μητσοτάκης, πάντως, δεν θέλησε να πει κάτι άλλο σχετικά με την ακριβή ημερομηνία που θα προκηρυχθούν οι εκλογές. 

Νέο… χρησμό για την διεξαγωγή των εθνικών εκλογών έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο δεξίωσης που είχε με Έλληνες και Ιάπωνες επιχειρηματίες στο Τόκιο.

«Κάποιες εκλογές θα γίνουν σίγουρα μετά το Πάσχα», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης σε σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους, λίγο πριν την αναχώρησή του από την Ιαπωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα γίνουν εκλογές - Η «εντολή» του Μαξίμου στους υπουργούς

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είτε οι εκλογές θα γίνουν λίγο πριν το Πάσχα, π.χ. στις 2 ή 9 Απριλίου (όπως φημολογείται), και οι δεύτερες στα μέσα Μαΐου, είτε θα διεξαχθούν οι πρώτες τον Μάιο και οι δεύτερες μετά τις Πανελλήνιες τον Ιούνιο.

«Τα τελευταία χιλιόμετρα του Μαραθωνίου»

Ο κ. Μητσοτάκης, πάντως, δεν θέλησε να πει κάτι άλλο σχετικά με την ακριβή ημερομηνία που θα προκηρυχθούν οι εκλογές.

Ενδεχομένως να αφήνει τις ανακοινώσεις για αύριο… Είναι χαρακτηριστικό ότι συνεργάτες του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τα περί εκλογών, έλεγαν με νόημα ότι σε κάθε περίπτωση βρισκόμαστε στα τελευταία λίγα χιλιόμετρα του Μαραθωνίου. Και αυτό γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί αύριο τον… Μαραθώνα.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη στην Ιαπωνία είναι το τελευταίο μεγάλο ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στο εξωτερικό πριν από τις κάλπες.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr