Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιμένουν οι ηθοποιοί παρά τα μέτρα Μητσοτάκη - Μπλοκο σε γυρίσματα και παραστάσεις

Επιμένουν οι ηθοποιοί παρά τα μέτρα Μητσοτάκη – Μπλοκο σε γυρίσματα και παραστάσεις

48ωρη απεργία την Τρίτη και την Τετάρτη

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι ηθοποιοί παρά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και όπως όλα δείχνουν η 48ωρη απεργία για αύριο και την Τετάρτη θα έχει πολύ μεγάλη συμμετοχή.

Σύμφωνα με τους καλλιτέχνες η νομοθετική ρύθμιση που κατατέθηκε χθες στη Βουλή, «όχι μόνο δεν θεραπεύει τα προβλήματα που δημιουργεί το ΠΔ 85/2022, αλλά καταργεί και τα εναπομείναντα δικαιώματα των καλλιτεχνών», υποστηρίζουν στις ανακοινώσεις τους».

Τα περισσότερα θέατρα της χώρας θα είναι για δύο μέρες κλειστά αλλά οι ηθοποιοί θα απέχουν και από τα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών.

Οι ηθοποιοί θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση αύριο Τετάρτη και την Πέμπτη το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα. Στις κινητοποιήσεις συμμετέχει και η ΑΔΕΔΥ με τρίωρη στάση εργασίας την Πέμπτη, η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης καθώς και άλλα Σωματεία.

Κλειστές για δύο μέρες και οι κάμερες

Όπως ανακοίνωσαν οι ηθοποιοί μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στα social media τα γυρίσματα δεν θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της απεργίας.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Μιχάλης Οικονόμου, ο Όμηρος Πουλάκης ανακοίνωσαν ότι θα συμμετάσχουν στην απεργία και δεν θα εμφανιστούν στα προγραμματισμένα γυρίσματα.

Ανάλογη απόφαση έχουν πάρει και αρκετοί άλλοι συνάδελφοι του με την 48ωρη απεργία να γίνεται η πρώτη των τελευταίων ετών που έχει τόσο μεγάλη συμμετοχή.

«Αυτή η νύχτα μένει», «Τα καλύτερά μας χρόνια», «Το Κόκκινο Ποτάμι», «Ο Σασμός», «Tα Νούμερα» είναι μερικά από τα σήριαλ που έχει γνωστό ότι δεν θα προχωρήσουν σε γυρίσματα.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024