Αν και γνωρίζω ότι αυτή είναι η αναπόφευκτη μοίρα για όλους, για μένα η συνειδητοποίηση ότι αυτή η στιγμή ήρθε μου δημιουργεί το αίσθημα του κενού, της απουσίας, που πιέζει το στήθος μου» αναφέρει στην επιστολή της.

Συγκινεί η σύζυγός του Πελέ ένα μήνα μετά τον θάνατό του και με επιστολή της στους εκατομμύρια φίλους του μεγάλου ποδοσφαιριστή εκφράζει δημόσια τα αισθήματά της.

Στην επιστολή που ανήρτησε στο Instagram η Μάρσια Αόκι, μεταφέρει το συναίσθημα του «κενού» που ρουφάει τον αέρα, γράφει ότι «ο έρωτας αυτός δεν θα πεθάνει» και ομολογεί ότι θα της πάρει καιρό να συνηθίσει να μην έχει δίπλα της «τον λόγο για να ζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Σάντος θα σεβαστεί την επιθυμία του Πελέ

«Το να αποχαιρετήσω κάποιον που αγαπούσα και να συνηθίσω να μην έχω τον λόγο για να ζω, την αγάπη του, το μοναδικό του χιούμορ και την παρουσία του, θα μου πάρει καιρό. Ήθελα μερικές ακόμα στιγμές ανταλλαγής βλεμμάτων. Μερικές ημέρες ακόμα για να παίξουμε με το κουτάβι μας, τον Κακάου» ξεκινά στην επιστολή της η χήρα του Πελέ.

«Αρκετές φορές πιάνω τον ευαυτό μου να σε ακούω να μου λες «Μάρσια αγάπη μου καλημέρα. Κοίτα πόσο όμορφη είναι σήμερα η θάλασσα». Αν και γνωρίζω ότι αυτή είναι η αναπόφευκτη μοίρα για όλους, για μένα η συνειδητοποίηση ότι αυτή η στιγμή ήρθε μου δημιουργεί το αίσθημα του κενού, της απουσίας, που πιέζει το στήθος μου» συνεχίζει στην επιστολή της.

«Αλλά υπάρχει και άλλο ένα συναίσθημα, της μεγάλης ευγνωμοσύνης του να μπορώ να μοιραστώ τον πόνο μου με τον υπόλοιπο κόσμο. Πήραμε χιλιάδες μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης που γέμισε με ανακούφιση και ειρήνη τις καρδιές μας» γράφει η Αόκι απευθυνόμενος προς τους εκατομμύρια ανθρώπους που συγκινήθηκαν με τον θάνατο του Πελέ.

Η σύζυγός του Πελέ εκφράζει επίσης το «ευχαριστώ» της στην ποδοσφαιρική ομάδα της Σάντος και στις αρχές της ομώνυμης πόλης «που μας συμπεριφέρθηκαν τόσο καλά σε μια τόσο δύσκολη στιγμή».

Η Μάρσια Αόκι καταλήγει στην επιστολή της αναφερόμενο στον Έντσον, το βαφτιστικό όνομα του Πελέ, γράφοντας: «Το να μοιράζομαι την ζωή μου με τον Ένσον ήταν μια αλήθινή ιστορία μιας μοναδικής αγάπης. Το ίδιο και το να μοιράζομαι την αγάπη του Πελέ για όλους σας. Αυτός ο έρωτας δεν θα πεθάνει ποτέ και θα συνεχιστεί ανάμεσά μας. Αιώνια».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr