Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οπαδοί της Ρόμα «επιτέθηκαν» στο σπίτι του Τζανιόλο - Κάλεσε την αστυνομία ο παίκτης

Οπαδοί της Ρόμα «επιτέθηκαν» στο σπίτι του Τζανιόλο – Κάλεσε την αστυνομία ο παίκτης

Από το κακό στο χειρότερο πάνε οι σχέσεις του Νικολό Τζανιόλο με τους οπαδούς της Ρόμα, με τον ποδοσφαιριστή να περνάει ένα πολύ ανήσυχο βράδυ.

Ο Νικολό Τζανιόλο είναι εδώ και λίγο καιρό «ξένο σώμα» στη Ρόμα, καθώς έχει ζητήσει να φύγει από την ομάδα, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής καθυστερεί την πώληση, δημιουργώντας έτσι πρόβλημα στον σύλλογο.

Ο 23χρονος επιθετικός, όχι μόνο απέχει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «τζιαλορόσι» το τελευταίο διάστημα, αλλά «χάλασε» και τη μεταγραφή του στην Μπόρνμουθ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί η Ρόμα να ενισχυθεί έγκαιρα. Όπως είναι φυσικό, αυτό τον έχει καταστίσει «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς των Ρωμαίων, οι οποίοι φροντίζουν με κάθε τρόπο να του το δείχνουν.

Εκτός από τα εκατοντάδες υβριστικά μηνύματα στους λογαριασμούς του στα social media όμως, κάποιοι το πήγαν σε άλλο επίπεδο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «Calciomercato», μια μερίδα οργανωμένων οπαδών βρέθηκε κάτω από το σπίτι του Ιταλού φορ, το βράδυ της Κυριακής, μετά την ήττα από τη Νάπολι με 2-1 και φώναζε πως εκείνος ευθύνεται για τις ήττες στα τελευταία παιχνίδια, καλώντας τον να βγει και να του τα πουν από κοντά.

Ο διεθνής επιθετικός, φοβήθηκε με αποτέλεσμα να ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας. Σύντομα έφτασε στο σημείο αστυνομική δύναμη με τους οπαδούς να φεύγουν.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024