
Λαμία – Ιωνικός 0-2: Μεγάλη «ανάσα» για τους Νικαιώτες
Ο Ιωνικός πανηγύρισε μια πολύτιμη νίκη απέναντι στη Λαμία με σκορ 2-0, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική… ανάσα στην προσπάθειά του να ξεφύγει από την τελευταία θέση.
Βαθιά βαθμολογική… ανάσα κατάφερε να πάρει ο Ιωνικός, στην έδρα της Λαμίας, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με σκορ 2-0 στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Superleague.
Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της, πήρε ένα πολύτιμο «τρίποντο» και έφτασε τους 11 βαθμούς, όντας πλέον έναν πόντο μακριά από την προτελευταία Λαμία που δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ματς.
Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά από το πρώτο ημίχρονο, καθώς σε εκείνο το διάστημα ήταν που οι Νικαιώτες σημείωσαν και τα δύο τους τέρματα. Όσον κι αν προσπάθησαν οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τους φιλοξενούμενους να διαχειρίζονται σωστά το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Ιωνικό, ο οποίος κατάφερε να πάρει από σχετικά νωρίς το προβάδισμα, ανοίγοντας το σκορ στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης χάρη στο αυτογκόλ που σημείωσε ο Ντάνι Μπεχαράνο για το 1-0. O Σάκιτς εκτέλεσε κόρνερ και στην προσπάθειά του να απομακρύνει, ο παίκτης Λαμίας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στη συνέχεια και οι δύο αντίπαλοι έψαξαν από ένα γκολ, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Όμως οι Νικαιώτες ήταν εκείνοι που το κατάφεραν στο 44′ με τον Βαλεριάνο.
Σε εκτέλεση κόρνερ, ο Σεμπά έπαιξε για τον Βαλεριάνο, που πάτησε στην περιοχή και με το δεξί έκανε τη σέντρα σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη «τροχιά»… κρέμασε τον Σαράνοφ και κατέληξε στα δίχτυα του για το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο 45λεπτο η Λαμία πίεσε για να μπορέσει να σκοράρει, όμως ο Ιωνικός είχε κλείσει καλά τους χώρους και δεν άφησε πολλά περιθώρια στο σύνολο του Σάββα Παντελίδη να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση. Έτσι το 2-0 έμεινε έως το φινάλε, με τους Νικαιώτες να πανηγυρίζουν ένα υπερπολύτιμο «διπλό».
- Στο «κόκκινο» η Αλικαρνασσός για τις «γκρίζες ζώνες» του Κτηματολογίου
- Νέα Υόρκη: Ο Μαμντάνι έκανε ένα μικρό θαύμα – Έκλεισε «τρύπα» 12 δισ. στον προϋπολογισμό
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;



