Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κανός: «Ανυπομονώ να παίξω στον Ολυμπιακό» (vids+pics)

Κανός: «Ανυπομονώ να παίξω στον Ολυμπιακό» (vids+pics)

Ο 26χρονος Ισπανός εξτρέμ ήρθε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό έφτασε λίγο μετά τις 19:30 ο Σέρζι Κανός.

Ο Ισπανός εξτρέμ τα έχει βρει σε όλα με τους Ερυθρόλευκους και πλέον απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Μια σπουδαία μεταγραφή για τους Πειραιώτες, οι οποίοι ενισχύονται με έναν πάρα πολύ ποιοτικό μεσοεπιθετικό, ο οποίος χωρίς καμία αμφιβολία μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ενας ποδοσφαιριστής, που ήρθε στην Ελλάδα έχοντας καταγράψει συνολικά 249 συμμετοχές (36 γκολ και 33 ασίστ) με τη φανέλα της Μπρέντφορντ, στην οποία αγωνιζόταν από το 2017.

Πλέον, ο Σέρζι Κανός θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ολυμπιακού, με τον Ισπανό να τίθεται άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ, με στόχο να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Κανός ανέφερε: «Ολα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε αυτόν τον εκπληκτικό σύλλογο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις. Μπορώ να δώσω πολλά πράγματα στην ομάδα. Εχω δει την ομάδα και ξέρω ότι έχουμε καταπληκτικούς παίκτες. Ανυπομονώ να βρεθώ δίπλα τους. Να τη βοηθήσω και να πετύχουμε σπουδαία πράγματα».

Το Who is Who του Κανός

Γεννημένος στις 2 Φλεβάρη του 1997, στην επαρχία της Καστεγιόν που ανήκει στην περιφέρεια της Βαλένθια. Ο Κανός χρειάστηκε ωστόσο να μετακομίσει από πολύ μικρός στην Καταλονία, καθώς εντάχθηκε σε νεαρή ηλικία στις ακαδημίες της Εσπανιόλ, πριν πείσει στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα να τον «χώσουν» στην περίφημη Μασία, έχοντας απορρίψει προτάσεις των Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια και Βιγιαρεάλ.

Στην ακαδημία των «μπλαουγκράνα», ο Ισπανός εξτρέμ παρέμεινε για τρία χρόνια, καθώς η οικογένεια του αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση της Λίβερπουλ το 2013. Ο Κανός κατάφερε να μπει άμεσα στις ρεζέρβες των «κόκκινων», έχοντας φανέλα βασικού στην πορεία της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ στο Youth League, της σεζόν 2014/15.

Με τη φανέλα της Λίβερπουλ ο Σέρζι Κανός αγωνίστηκε μια φορά, στην αναμέτρηση με τη Γουέστ Μπρομ τη σεζόν 2015/16, όταν ο Γιούργκεν Κλοπ τον πέρασε ως αλλαγή.

Το καλοκαίρι του 2016, η Νόριτς «χτύπησε» την πόρτα της Λίβερπουλ για τον Κανός, προσφέροντας στους «κόκκινους» 3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ισπανός έγινε ποδοσφαιριστής της Νόριτς, ωστόσο η περιπέτεια του στα «καναρίνια» δεν κράτησε για πολύ, καθώς φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μόλις τρεις φορές.

Έξι μήνες αργότερα, η Μπρέτνφορντ το εκμεταλλεύτηκε και με το ίδιο ακριβώς ποσό τον απέκτησε από τη Νόριτς, με τον Κανός να επιστρέφει στο Λονδίνο, όντας ένας εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών των bees, σε αυτό το διάστημα.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024