Ρουβίκωνας: Παρέμβαση με βαριοπούλες σε εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών
Τι αναφέρει ο Ρουβίκωνας
Παρέμβαση σε γραφεία εταιρείας χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στη Νέα Σμύρνη πραγματοποίησαν τα ξημερώματα της Κυριακής, μέλη του Ρουβίκωνα.
Περίπου στις 3 το πρωί, μια ομάδα έξι ατόμων επιτέθηκε με βαριοπούλες στα γραφεία που βρίσκονται στη λεωφόρο Συγγρού, προκαλώντας φθορές σε υαλοπίνακες.
Τι αναφέρει ο Ρουβίκωνας
Στο στόχαστρο του Ρουβίκωνα, οι πλειστηριασμοί κατοικίας. Σύμφωνα με ανάρτηση, η εν λόγω εταιρεία είναι μία από τις «εισπρακτικές εταιρείες που έχουν δημιουργηθεί για να φέρουν εις πέρας τη ληστεία της πρώτης κατοικίας, μία ληστεία η οποία είχε προετοιμαστεί με την τοκογλυφία των δανείων περασμένων δεκαετιών και έγινε δυνατή με τους πτωχευτικούς κώδικες και νομοσχέδια που ακολούθησαν τα τελευταία χρόνια».
- Ιράν: Ο πρόεδρος Πεζεσκιάν κατηγορεί το Ισραήλ και τις ΗΠΑ ότι θέλουν να διαλύσουν τη χώρα του
- ΠΑΟΚ: «Να διαλευκανθεί άμεσα η δολοφονία του φιλάθλου μας»
- Το «Βουνό της Αξίνας»: Η μυστική υπόγεια φωλιά του Ιράν και το σχέδιο των ΗΠΑ για απόβαση κομάντος
- Ο Ταλ Ντίλιαν της Intellexa καίει την κυβέρνηση και για τις «εξαγωγές» του Predator σε τρίτες χώρες – Υπόλογη η Ελλάδα
- Οι έφηβοι στην Αυστραλία παρακάμπτουν την απαγόρευση των social media
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη γραμμή 7 του τραμ τα επόμενα τρία Σαββατοκύριακα – Τι αλλάζει


