Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Πολυχρονίου: Τι αντίκρυσε σε κατάστημα και τον οδήγησε στο νοσοκομείο

Γιώργος Πολυχρονίου: Τι αντίκρυσε σε κατάστημα και τον οδήγησε στο νοσοκομείο

Ο Γιώργος Πολυχρονίου υπήρξε για χρόνια παρουσιαστής του «Τροχού της τύχης»

O Γιώργος Πολυχρονίου μίλησε για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε σε παλαιότερο ταξίδι στο Σικάγο.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγής μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ και εξομολογήθηκε τι συνέβη ξαφνικά και βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Πολυχρονίου εξομολογήθηκε: «μπήκα σε ένα μεγάλο μαγαζί μεταχειρισμένων δίσκων στο Σικάγο, σαν γήπεδο μπάσκετ μεγάλο, όπου έπαθα σοκ! Λες και είδα τα μοντέλα της Βικτόρια Σίκρετ ολόγυμνα. Είχα τέτοιο σοκ να προλάβω λες και θα μου έπαιρναν τους δίσκους άλλοι, μιλάμε τώρα για εκατομμύρια δίσκους μεταχειρισμένους το 1992. Έπαθα δύσπνοια, με έπιασε η καρδιά μου και με πήγαν τα παιδιά στο νοσοκομείο. Έκατσα μέσα, το πρωί μου έκαναν στεφανιογράφημα στο παλιό και έκανα ένα δεύτερο με την ίδια επιτυχία ευτυχώς από δύο μήνες. Το έκανα για πλάκα και βρήκαν τρεις ολοκάθαρες αρτηρίες. Θέλω να πω ότι η μουσική είναι λαχτάρα, άγχος, έρωτας, αγάπη, όλη η ζωή μου».

«Όταν ήρθα από το Λονδίνο, ο μπαμπάς μου είδε στην Απογευματινή έναν διαγωνισμό για πρόσληψη υπαλλήλων στην Εθνική Τράπεζα το 1973. Τότε είχα δώσει εξετάσεις στην ΥΕΝΕΔ για μόνιμος εκφωνητής. Ο πατέρας μου πήρε τηλεγράφημα θετικό, ότι πέρασα και δεν μου το είπε ποτέ γιατί περίμενε το αποτέλεσμα της Εθνικής Τράπεζας. Δυστυχώς ή ευτυχώς, για μένα, πέρασα και δούλεψα ταμειολογιστής στο υποκατάστημα στη Λαχαναγορά. Εκεί έμεινα για 13 χρόνια» συμπλήρωσε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024