Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρίνα Σαμπαλένκα: Η Λευκορωσίδα τενίστρια που… κατέκτησε την Αυστραλία «καίει» καρδιές (pics)

Αρίνα Σαμπαλένκα: Η Λευκορωσίδα τενίστρια που… κατέκτησε την Αυστραλία «καίει» καρδιές (pics)

Εκτός από το τένις, η Αρίνα Σαμπαλένκα εντυπωσιάζει και με την εμφάνισή της την οποία δεν διστάζει να προβάλει σε κάθε ευκαιρία.

Μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα με την Ελένα Ριμπάκινα στον τελικό του Australian Open, η Αρίνα Σαμπαλένκα κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο Grand Slam τίτλο της καριέρας της.

Η νέα βασίλισσα της Αυστραλίας δεν είναι μια συνηθισμένη τενίστρια. Αν και προέρχεται από μια «παγωμένη» χώρα όπως είναι η Λευκορωσία, η Σαμπαλένκα είναι ένα ιδιαίτερα… θερμό κορίτσι και μια τενίστρια που εκφράζει έντονα τα συναισθήματα της μέσα στα κορτ.

Έχει ύψος 1.82μ., τρομερά προσόντα ως τενίστρια, αλλά και μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση ενώ δεν διστάζει να γδυθεί σε κάθε ευκαιρία.

Ηταν 6ετών όταν ξεκίνησε να παίζει τυχαία τένις και μόλις πέρυσι τον Αύγουστο έφτασε στο Νο2 του κόσμου.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα έχει στο αριστερό της χέρι τατουάζ μια τίγρη και στον χώρο του τένις της έχουν αποδώσει το παρατσούκλι «Tiger».

Η νέα βασίλισσα του Australian Open δεν είναι μια συνηθισμένη τενίστρια. Είναι ένα κορίτσι που γεννήθηκε στο Μινσκ το 1998 αλλά το 2019 έχασε στην τρυφερή ηλικία των 21 τον πατέρα της.

Ο πατέρας της, παλιός πρωταθλητής του χόκεϊ επί πάγου, ο Σεργκέι, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

Εκείνος ήταν που την οδήγησε στο τένις αν και αγαπούσε το χόκεϊ επί πάγου. Ένα μεσημέρι πέρασαν με το αυτοκίνητο έξω από ένα γήπεδο τένις στο Μινσκ και ο Σεργκέι σκέφτηκε πως θα ήταν καλό το κορίτσι του να παίξει τένις.

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

«Παλεύω προσπαθώ να πετύχω αυτό που ήθελε ο πατέρας μου. Να φτάσω στο Νο1. Μου δίνει δύναμη αυτή η σκέψη» είχε πει σχετικά με το όνειρο του μπαμπά της.

«Η ζωή μου άλλαξε μετά από τον θάνατο του πατέρα μου» είχε σημειώσει για τον θάνατό του σε παλαιότερη συνέντευξη της και συνέχισε: «Ήταν κάτι απροσδόκητο. Ήταν μόλις 43 ετών. Δεν ήθελα να το συζητώ. Μετά από τον θάνατο του πατέρα μου κατάλαβα πως υπάρχουν πολλά σημαντικά πράγματα στη ζωή.

sanas
sanba

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024