Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βλαντιμίρ Πούτιν: Φόρεσε παπούτσια με τακούνι σε συνάντηση με φοιτητές

Βλαντιμίρ Πούτιν: Φόρεσε παπούτσια με τακούνι σε συνάντηση με φοιτητές

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έριξε λάδι στη φωτιά για το θέμα του με το ύψος που έχει, φορώντας παπούτσια με τακούνι σε συνάντηση με φοιτητές.

Εδώ και αρκετά χρόνια κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει πρόβλημα με το ύψος του. Αυτή η φήμη έρχεται να επιβεβαιωθεί από φωτογραφίες μίας συνάντησης του Ρώσου προέδρου με φοιτητές στη Μόσχα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Πούτιν φόρεσε παπούτσια με μεγαλύτερο τακούνι προκειμένου να μην είναι μεγάλη η διαφορά στο ύψος με τους νέους τους οποίους συνάντησε στα πλαίσια ημέρας αφιερωμένους στους Ρώσους φοιτητές.

Προσέχει πολύ την εικόνα του

Όπως παρατηρεί η Daily Mail ο Πούτιν είναι εξαιρετικά προσεκτικός στο πώς να διαμορφώνει την δημόσια εικόνα του από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στην εξουσία το 1999. Σύμφωνα με τον Αμερικανό ιστορικό Τίμοθι Σνάιντερ ο Πούτιν είναι ό,τι πλησιέστερο υπάρχει στον φανταστικό χαρακτήρα του Σοβιετικού ήρωα Στίρλιτς, το ρωσικό «ισοδύναμο» του Τζέιμς Μποντ.

Δεν είναι τυχαίο ότι από καιρού εις καιρόν ο Πούτιν έχει εμφανιστεί ως αναβάτης σε άλογα ή να μεταφέρει κυνηγετικά όπλα χωρίς να φοράει μπλούζα.

Έβαλε παπούτσι με τακούνι

Το πρόβλημα του Πούτιν με το ύψος

Το 2015 η Express είχε μεταφέρει την πληροφορία από «πηγή» μέσα από το Κρεμλίνο η οποία υποστήριζε ότι κανείς δεν μπορούσε να είναι ψηλότερος από τον Πούτιν στις επίσημες φωτογραφίες. «Γι’ αυτό οι σωματοφύλακές του είναι πάντα κοντύτεροι, για να δίνουν την εντύπωση ότι ο Πούτιν είναι ψηλός» ανέφερε η ίδια πηγή.

Τέσσερα χρόνια αργότερα δημοσίευμα του Economist με τίτλο «Στην πολιτική το ύψος μετράει» δίνει μια εξήγηση στην φημολογούμενη εμμονή του Πούτιν με το ύψος καθώς στην έρευνα που παρουσίασε το περιοδικό αναφερόταν ότι στις περισσότερες δημοσκοπήσεις οι ψηλότεροι πολιτικοί συγκεντρώνουν μεγαλύτερα ποσοστά αποδοχής από τους αντιπάλους τους.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024