Η κόρη της έπεσε θύμα γυναικοκτονίας – Φόρεσε στο δικαστήριο μπλούζα με τη διαμελισμένη σορό της
«Αυτός ο άντρας, που τη βίασε και τη βασάνισε, θα πρέπει να σαπίσει στη φυλακή» είπε.
Με μπλούζα που απεικονίζει το διαμελισμένο πτώμα της κόρης της εμφανίστηκε μία γυναίκα χθες σε ιταλικό δικαστήριο, όπου εκδικάζεται η έφεση για την υπόθεση βιασμού της δολοφονημένης 18χρονης.
Η μητέρα της 18χρονης από τη Ρώμη, που δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 φόρεσε ένα μπλουζάκι με μια σοκαριστική φωτογραφία από μέλη του πτώματος της κόρης της κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της έφεσης, που άσκησε ο Νιγηριανός έμπορος ναρκωτικών, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της.
«Είδες τι της έκαναν», είπε η Alessandra Verni για την κόρη της Pamel Mastropietro, τοξικομανή που δολοφονήθηκε στην Pollenza έξω από τη Macerata στις 30 Ιανουαρίου πριν από πέντε χρόνια.
«Πρέπει να σαπίσει στη φυλακή»
«Αυτός ο άντρας, που τη βίασε και τη βασάνισε, θα πρέπει να σαπίσει στη φυλακή», είπε για τον Innocent Oseghale, τον 32χρονο, του οποίου εκδικάζεται η έφεση στις κατηγορίες για βιασμό.
Τον περασμένο Φεβρουάριο το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο επικύρωσε την ισόβια κάθειρξη για τον Oseghale.
Ακύρωνε την καταδίκη προηγούμενου εφετείου για βιασμό και παρέπεμψε την υπόθεση στο δεύτερο εφετείο στην Περούτζια.
Εάν το δικαστήριο τον κρίνει αθώο για βιασμό, ενδέχεται να μειωθεί η ποινή της ισόβιας κάθειρξης.
Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της Mastropietro, ο ακροδεξιός, Luca Traini, πυροβόλησε και να τραυματίσει έξι Αφρικανούς μετανάστες σε περιστατικό για αντίποινα στη Macerata λίγες μέρες αργότερα.
Καταδικάστηκε σε 12 χρόνια φυλάκιση τον Μάρτιο του 2021.

- Φουρνιέ: «Περιμένουμε μία δύσκολη μάχη με την Παρτιζάν – Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις εκεί»
- Αγωνία για την 16χρονη Λόρα – Βίντεο ντοκουμέντο από την άφιξή της στην Αθήνα
- Ο εισαγγελέας της Νότιας Κορέας ζητά την θανατική ποινή για τον πρώην πρόεδρο Γιουν
- Ερώτηση ΣΥΡΙΖΑ: «800 εκατ. από 64 δράσεις ΕΣΠΑ για ΜμΕ, μηδέν ευρώ δαπάνη – Είναι σκοπιμότητα, όχι ανικανότητα
- Διαβατήρια: Τα πιο ισχυρά του κόσμου το 2026 – Πού βρίσκεται η Ελλάδα
- Τζόλης: «Θέλω να παίξω σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα ή η Λίβερπουλ»
- Μεγάλη νίκη για την Google – Η Apple επέλεξε το Gemini για το αναβαθμισμένο Siri
- Επίσκεψη Γεραπετρίτη στο «Ιωνικό Κέντρο» της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)



















































![Βόλος: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/a2-4-1200x776-315x220.jpg)























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442