Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο επικείμενο Παγκόσμιο Κύπελλο φορώντας τη φανέλα της Γαλλίας ο Τζοέλ Εμπίιντ.
Ο σούπερ σταρ των Φιλαδέλφεια Σίξερς αναφέρθηκε στο γαλλικό διαβατήριο που απέκτησε πριν λίγο καιρό, τονίζοντας πως αν είναι καλά σωματικά και δεν καταφέρει να φτάσει μακριά με την ομάδα του στο ΝΒΑ θα το σκεφτεί να λάβει μέρος στο τουρνουά.
Οι δηλώσεις του Τζοέλ Εμπίιντ:
«Μου κάνουν συχνά την ερώτηση για τη Γαλλία. Είμαι συγκεντρωμένος στη σεζόν στο ΝΒΑ, γιατί έχουμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε το πρωτάθλημα με τους Σίξερς. Θέλω να είμαι 100% συγκεντρωμένος εδώ. Από εκεί και πέρα, σε διεθνές επίπεδο είναι ωραίο ότι έχω πάρει το γαλλικό διαβατήριο.
Ναι, θα ήταν όμορφο αν κέρδιζα το πρωτάθλημα με τους Σίξερς. Ένας τίτλος στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες την επόμενη χρονιά θα ήταν επίσης κάτι πολύ καλό. Όμως, δεν ξέρω τι θα γίνει μέχρι τότε.
Αν φτάσουμε στο σημείο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, θα είμαι πολύ κουρασμένος. Επομένως, θα εξαρτηθεί και από το σώμα μου. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο ΝΒΑ. Μετά θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, αφού ολοκληρωθεί η σεζόν».
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!