Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις που αφορούν Ψηφιακή Μαστογραφία, Τεστ Παπανικολάου και Έλεγχο Προστάτη προσφέρονται στους Δημότες Πετρούπολης.

Ο Δήμος Πετρούπολης, μέσω του ΚΕΠ Υγείας της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας και το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας , διοργανώνει Δωρεάν Προληπτικές Εξετάσεις για τον γυναικείο και τον ανδρικό πληθυσμό της πόλης.

Οι εξετάσεις θα διεξάγονται στη σταθερή μονάδα του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας, επί των οδών Βαλτετσίου 11 & Ιπποκράτους, στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δωρεάν προληπτικοί έλεγχοι οστεοπόρωσης στην Αγία Παρασκευή στις 7/2

Οι προσφερόμενες Εξετάσεις παρέχονται Δωρεάν (χωρίς οικονομικά, ασφαλιστικά ή φορολογικά κριτήρια) και είναι οι ακόλουθες:

Ψηφιακή Μαστογραφία
Τεστ Παπανικολάου
Έλεγχος Προστάτη

Οι ενδιαφερόμενοι κύριοι μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 9.00-15.00 με το εργαστήριο, στο τηλέφωνο 210.2643723 για να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Οι ενδιαφερόμενες κυρίες μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 9.30-15.00 με τη Γραμματεία του Ιδρύματος, στα τηλέφωνα 210.3620831-32.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr