Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζόκοβιτς: Νέα προβλήματα για τον Σέρβο τενίστα - Ο πατέρας του φωτογραφήθηκε με υποστηρικτές του Πούτιν με το σήμα «Ζ»

Τζόκοβιτς: Νέα προβλήματα για τον Σέρβο τενίστα – Ο πατέρας του φωτογραφήθηκε με υποστηρικτές του Πούτιν με το σήμα «Ζ»

Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς φέρεται να είπε «Long live Russia». Δείτε το επίμαχο βίντεο.

Νέα μπλεξίματα έχει ο Νόβακ Τζόκοβιτς αφού ο πατέρας του, Σρτζαν φωτογραφήθηκε με οπαδούς του Βλαντίμιρ Πούτιν που βρέθηκαν στις εξέδρες για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ανάμεσα στον Σέρβο τενίστα και τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ για το Australian Open.

Όπως φαίνεται από βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, υπήρχαν φίλαθλοι που φορούσαν μπλούζες με το «Ζ», το γράμμα που έχει συνδεθεί με τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ενώ κρατούσαν σημαίες της Ρωσίας και φώναζαν συνθήματα υπέρ του πολέμου.

Σύμφωνα με καταγγελία, ο πατέρας του Τζόκοβιτς φωτογραφήθηκε με έναν από αυτούς, ενώ φέρεται να είπε «Long live Russia» («Να ζήσει η Ρωσία» ή σε ελεύθερη απόδοση «Ζήτω η Ρωσία»).

Δείτε βίντεο

Η Ομοσπονδία του τένις στην Αυστραλία, όπως γράφει το Al Jazeera, ανέφερε ότι τέσσερα άτομα ανακρίθηκαν από την αστυνομία και εκδιώχθηκαν από τον χώρο της Rod Laver Arena για «ακατάλληλες σημαίες και σύμβολα» και απειλή των φρουρών ασφαλείας.

Έντονη αντίδραση από τον πρέσβη της Ουκρανίας

Για «ντροπιαστικό γεγονός» έκανε λόγο ο πρέσβης της Ουκρανίας σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, Βασίλ Μιροσνιτσένκο και απαίτησε να παρθούν μέτρα για τους οπαδούς της ρωσικής εισβολής, όπως και έγινε.

«Είναι ένα πλήρες πακέτο. Μεταξύ των σερβικών σημαιών, υπάρχει: μια ρωσική σημαία, ο Πούτιν, το σύμβολο Z, η λεγόμενη σημαία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ», έγραψε στο Twitter, με σύνδεσμο στο παρακάτω βίντεο. «Είναι ντροπή», πρόσθεσε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024