ΛΕΞ: Μετά τη Νέα Σμύρνη και τη Θεσσαλονίκη έκανε sold out και στο Λονδίνο
Έχει γίνει τέτοιος χαμός που οι διοργανωτές «ελέγχουν τις επιλογές τους»
Μετά τις θρυλικές συναυλίες που έδωσε το 2022 σε Νέα Σμύρνη και τη Θεσσαλονίκη, ο ΛΕΞ αφήνει την Ελλάδα και… ετοιμάζεται να πετάξει για την Αγγλία, προκειμένου να «βάλει φωτιά» κι εκεί!
Μάλιστα, ένα εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως ένα μήνα πριν την ημερομηνία της συναυλίας ανακοινώθηκε ήδη sold out, με τον χώρο της συναυλίας να έχει χωρητικότητα μεγαλύτερη από 1.000 άτομα.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου ο θεσσαλονικιός ράπερ θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία και στο Islington Assembly Hall του Λονδίνου, μαζί με τους Dof Twogee και Squeezy Ank που θα βρεθούν μαζί του στη σκηνή.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε ήδη από τα τέλη Δεκέμβρη, ενώ στις 6 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε ότι πωλήθηκαν και όποιος πρόλαβε… τον ΛΕΞ είδε!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
«Εξετάζουμε τις επιλογές μας»
Παρά την ανακοίνωση του sold out υπάρχουν ακόμα και τώρα πολλοί που διαμαρτύρονται.
Η ζήτηση είναι ακόμα και τώρα τόσο μεγάλη που ανάγκασε τους διοργανωτές να επανέλθουν με νέα ανακοίνωση, στην οποία αναφέρουν πως «ελέγχουμε τις επιλογές μας και ελπίζουμε να επιστρέψουμε σύντομα με παραπάνω πληροφορίες».
Το τι σημαίνει αυτό δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αλλά πολλοί εικάζουν ότι ενδέχεται να προστεθεί μια ακόμα συναυλία, ή ακόμα και να μεταφερθεί η συναυλία σε μεγαλύτερο χώρο.
- Ενοχλημένη η Άγκυρα για τους Patriot στην Κάρπαθο – «Παράνομη ενέργεια, λαμβάνουμε μέτρα»
- Χρήστος Νικολόπουλος: Τα στενά της Μυκόνου γέμισαν με τους ήχους του μπουζουκιού του
- Θεσσαλονίκη: Επίθεση σε νεαρή μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ – Kατέβασαν τον άνδρα
- Το ζευγάρι των ρεκόρ: Ο Μπαμ Αντεμπάγιο και η θρύλος του WNBA, Έιτζα Γουίλσον (vids)
- Προειδοποίηση για επιχείρηση παρακολούθησης ευρωπαίων αξιωματούχων και στρατιωτικών σε WhatsApp και Signal
- Έχω παιδιά: Το μαρτύριο της φασίνας
- Doomscrolling: Ένας εχθρός που κάθε βράδυ… ροκανίζει τον ύπνο και την ποιότητα ζωής μας
- Ρωσία: Ισόβια σε 15 άντρες για την τρομοκρατική επίθεση του 2024 στη Μόσχα που στοίχισε τη ζωή σε 149 άτομα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442