Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στην κορυφή η Άλκμααρ με «υπογραφή» Παυλίδη

Στην κορυφή η Άλκμααρ με «υπογραφή» Παυλίδη

Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεν σταματάει να σκοράρει με τη φανέλα της Άλκμααρ, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει γκολ και ασίστ στη νίκη της ομάδα του με 4-1 απέναντι στους Γκόου Αχέντ Ιγκλς.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης συνεχίζει να «φορτώνει» γκολ τις αντίπαλες εστίες στα ολλανδικά γήπεδα οδηγώντας την Άλκμααρ για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή της Eredivisie.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ και είχε και μία ασίστ στην εμφατική εκτός έδρας νίκη της ΑΖ επί των Γκόου Αχεντ Ιγκλς με 4-1, στην πρεμιέρα του β’ γύρου (18η αγωνιστική) και η Άλκμααρ πάτησε μόνη πρώτη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα, περιμένοντας την… αντίδραση της Φέγενορντ στον αγώνα της κόντρα στη Ναϊμέγκεν που θα ξεκινήσει στις 22:00.

Οι Μιχαΐλοβιτς (57′), Σουγκαβάρα (87′) και Μπουρμέιστερ (90’+5) ολοκλήρωσαν το θρίαμβο της Αλκμάαρ, με τους γηπεδούχους να μειώνουν προσωρινά σε 1-3 με το πέναλτι του Βίλουμσον στο 90’+1.

Στο «GelreDome» του Άρνεμ, η Τβέντε έχασε μοναδική ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση, καθώς έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Φίτεσε αν και προηγήθηκε στο σκορ στο 33′ με το πέναλτι του Φαν Βονσβίνγκελ.

Η Φίτεσε «γύρισε» το σκορ με το αυτογκόλ του Πρόπερ (44′) και το γκολ του Μπέρο (52′), με τον Τσέρνι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 59′. Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε γκολ του Φαν Βονσβίνγκερλ ως οφσάιντ.

Ο Χρήστος Τζόλης πέρασε αλλαγή στο 78ο λεπτό.

Το γκολ του Παυλίδη:

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024