Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ευτυχισμένος δηλώνει ο... άνθρωπος «εξωγήινος»: Τον αποδέχεται η μητέρα του

Ευτυχισμένος δηλώνει ο… άνθρωπος «εξωγήινος»: Τον αποδέχεται η μητέρα του

Δείτε τον...

Ανακουφισμένος φαίνεται πως νιώθει ο «Μαύρος εξωγήινος», αφού η μητέρα του δεν φαίνεται να έχει κάποιο θέμα με την ακραία εμφάνιση του και δείχνει να το αποδέχεται.

Αν δείτε μια τεράστια μαύρη φιγούρα να περιπλανιέται στο Παρίσι την επόμενη φορά που θα βρεθείτε εκεί, μην πανικοβληθείτε. Δεν είναι ο… Πόλεμος των Κόσμων που ζωντανεύει. Είναι ο Anthony Loffredo, ένας άνδρας σε αποστολή να μεταμορφωθεί σε «μαύρο εξωγήινο».

Θέλει να… μεταμορφωθεί σε εξωγήινο

Ο Loffredo έχει υποβληθεί σε μια σειρά από σωματικές τροποποιήσεις, όπως τατουάζ σε όλο το σώμα, σκουλαρίκια μεγάλης κλίμακας, βαφή των δοντιών του και ακρωτηριασμό για ένα σχέδιο εξέλιξης που λέει ότι είναι μια προσπάθεια να γίνει λιγότερο άνθρωπος και περισσότερο εξωγήινος.

Λέει ότι το ταξίδι της εξέλιξής του ξεκίνησε όταν ήταν 27 ετών και τον βοηθά να κατανοήσει τη ζωή και τον κάνει να νιώθει περισσότερο ο εαυτός του. Παρά την ακραία μεταμόρφωση, αποκαλύπτει ότι η μητέρα του υποστηρίζει το εξελικτικό του έργο.

«Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ανοιχτόμυαλοι και υπάρχουν άνθρωποι που είναι στενόμυαλοι. Έτσι θα είναι για όλη την ανθρωπότητα… Δεν μπορώ να τους κάνω όλους να είναι ανοιχτοί σε όλα» θα πει.

Πολλές από τις τροποποιήσεις και τις χειρουργικές επεμβάσεις του σώματός του απαγορεύονται στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Οι πιο έντονες τροποποιήσεις του περιλαμβάνουν την αφαίρεση των δακτύλων του, της μύτης και του άνω χείλους του.

Δείτε τον… (Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες)

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024