Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αστέρας Τρίπολης: Καταθέτει πρόταση για περισσότερους Ελληνες στη Super League!

Αστέρας Τρίπολης: Καταθέτει πρόταση για περισσότερους Ελληνες στη Super League!

Οι Αρκάδες στο προσεχές Δ.Σ θα ζητήσουν να θεσπιστεί υποχρεωτικός αριθμός Ελλήνων ποδοσφαιριστών, που θα χρησιμοποιεί κάθε ομάδα στις αναμετρήσεις της Super League.

Πρόταση για τη χρησιμοποίηση περισσότερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών στο πρωτάθλημα της Super League θα καταθέσει στο ερχόμενο Δ.Σ (27/1, 15:00) ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή θα παρουσιάσουν την πρότασή τους στα υπόλοιπα μέλη του συνεταιρισμού. Μια πρόταση – ιδέα που αφορά τη χρησιμοποίηση περισσότερων Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Κάτι που εάν συμβεί, σύμφωνα με τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης, θα βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο να αναπτυχθεί και να βγάλει νέους και γηγενείς ποδοσφαιριστές, καθώς τα τελευταία χρόνια αγωνίζονται στη Super League όλο και περισσότεροι ξένοι.

Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης θα καταθέσουν την πρότασή τους στο Δ.Σ που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή και θα συζητήσουν με τα υπόλοιπα μέλη της Λίγκας το ενδεχόμενο να ληφθούν μέτρα για τη βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρκάδες θα προτείνουν και συγκεκριμένο αριθμό Ελλήνων ποδοσφαιριστών, που θεωρούν ότι θα πρέπει να αγωνίζονται υποχρεωτικά στις αναμετρήσεις της Super League.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024