Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όταν στέλεχος της Novartis απειλούσε να πέσει από μία ταράτσα

Όταν στέλεχος της Novartis απειλούσε να πέσει από μία ταράτσα

Από την ταράτσα του ξενοδοχείου Hilton σκόπευε να αυτοκτονήσει την Πρωτοχρονιά του 2017 ένα στέλεχος της Novartis, όχι ο «Μάξιμος Σαράφης»

Πρωτοχρονιά του 2017 και το γιορτινό κλίμα στους δρόμους της Αθήνας «παγώνει» από τις σειρήνες των περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας και των γερανοφόρων της Πυροσβεστικής.

Προορισμός τους το ξενοδοχείο Hilton στο κέντρο της πρωτεύουσας, όπου ένας άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό από την ταράτσα του κτιρίου.

«Δεν θα με πάρουν στο λαιμό τους»

Ο ειδικός διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας ανεβαίνει στο roof garden του ξενοδοχείου, όπου συναντά έναν άνδρα, που προφανώς βρίσκεται σε κατάσταση μέθης.

Όπως διαπιστώνουν οι αστυνομικοί, πρόκειται για στέλεχος της Novartis που δεν ήταν ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης», ο οποίος χθες συνελήφθη από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. για απάτη σε βάρος επιχειρηματιών με το πρόσχημα της διευκόλυνσης στη χορήγηση δανείων.

Τότε, το στέλεχος της εταιρείας φώναζε: «Δεν θα τα φορτώσουν σε μένα όλα τα κακά της εταιρείας. Δεν θα με πάρουν στο λαιμό τους», με τον διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ. να τον πείθει να μην προχωρήσει στην απειλή του.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024