Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λι: «Μπορούμε να γίνουμε ομάδα που θα κερδίζει»

Λι: «Μπορούμε να γίνουμε ομάδα που θα κερδίζει»

Όλα όσα δήλωσε ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Παναθηναϊκό στην νίκη επί του Λαυρίου.

O Πάρις Λι ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τη λύση στο φινάλε για τον Παναθηναϊκό, χαρίζοντας τη νίκη (84-86) στους «πράσινους» απέναντι στο ψυχωμένο Λαύριο.

Ο Αμερικάνος άσος αναφέρθηκε στην άμυνα, ως κλειδί της νίκης κόντρα στο Λαύριο, επεσήμανε πως ακόμα ο Παναθηναϊκός δεν έχει φτάσει στο επίπεδο που θέλει, ενώ εξήγησε πως το τριφύλλι έχει τον τρόπο να γίνει ομάδα που κερδίζει.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Το Λαύριο έπαιξε με ενέργεια,.εμείς ήμασταν φλατ και βάλαμε τον εαυτό μας σε μια τρύπα. Εμείς προσπαθήσαμε να βγούμε και μου άρεσε η αντίδρασή μας στο τέλος. Δεν ψάχνω δικαιολογίες αλλά έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια. Ευτυχώς είχαμε παίκτες όπως ο Μπέικον, ο Ουίλιαμς, τα αδέρφια Καλαϊτζάκη έπαιξαν πολύ καλά στην άμυνα.

Χάρη στην άμυνα γυρίσαμε το παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο σκόραραν 25 πόντους που ήταν πολύ μεγάλο νούμερο. Θέλαμε να τους κατεβάσουμε. Ο Κόουλ αξίζει συγχαρητήρια και έπαιξε πολύ καλά, αλλά ήταν θέμα ενέργειας.Μου αρέσει περισσότερο να παίζω άμυνα. Τα πρώτα σουτ δεν μπήκαν έτσι ήθελα να επηρεάσω το παιχνίδι με διαφορετικούς τρόπους. Από εκεί παίρνω ενέργεια.

Έχουμε σπουδαίους παίκτες, πρέπει να βρούμε τρόπο να βάλουμε τα κομμάτια στη σειρά. Δεν έχουμε κάνει ακόμα το κλικ, αλλά θεωρώ πως θα το καταφέρουμε μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Μπορούμε να γίνουμε ομάδα που θα κερδίζει».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024