Σπουδαίο διπλό για τη Λεβερκούζεν με 3-2 στην έδρα της Γκλάντμπαχ και τέταρτη σερί νίκη στην Bundesliga για τις «ασπιρίνες» που συνεχίζουν από εκεί που το άφησαν πριν τη διακοπή του Μουντιάλ.
Ο Μπάκερ άνοιξε το σκορ από νωρίς στο 21′ για τη Λεβερκούζεν και ο Αντλί στο 43′ έγραψε και το 2-0 δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του.
Ο σκόρερ του δεύτερου γκολ έγινε δημιουργός για το 0-3 του Αμίρι στο 67′, με την Γκλάντμπαχ να μειώνει πάντως σε 2-3 χάρη σε δύο γκολ του Στιλντ στο 82′ και το 92′, αλλά ήταν πια αργά.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Ηρακλή για τη Stoiximan GBL με τα προβλήματα για τον Μπαρτζώκα να μην λείπουν για μια ακόμη φορά, αφού ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έμεινε εκτός αποστολής.
Την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λιβαδειά για το ματς με τον Λεβαδειακό το απόγευμα του Σαββάτου (14/2, 19:30) για την 21η αγωνιστική της Super League, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.
Σοκ προκαλεί η είδηση του απόηχου του σοβαρού τραυματισμού της Λίντσεϊ Βον κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, με τους ειδικούς να τονίζουν ότι η θρυλική Αμερικανίδα σκιέρ, μετά από τρία χειρουργεία ήδη, κινδυνεύει ακόμη και με ακρωτηριασμό.