Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψευτογιατρός: Η καταγγελία που ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης - Τα νέα στοιχεία

Ψευτογιατρός: Η καταγγελία που ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης – Τα νέα στοιχεία

«Ζήσαμε έναν Γολογοθά μέσα στο σπίτι, το παιδί τον είχε πιστέψει ότι θα την κάνει καλά»: Συγκλονίζει η μητέρα που έκανε την πρώτη καταγγελία

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για την νέα υπόθεση με τον ψευτογιατρό, που υποσχόταν θεραπεία με βλαστοκύτταρα σε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας και μαζί με συνεργό του, απομυζούσαν χρηματικά ποσά, με πέντε από αυτούς τους ασθενείς να έχουν καταλήξει.

Η έρευνα εξελίσσεται σε πολλά επίπεδα. Οι ελληνικές Αρχές συνεργάζονται με τις Αρχές κι άλλων χωρών καθώς υπάρχουν ενδείξεις πως πίσω από τον 66χρονο,  κρύβεται διεθνές κύκλωμα που εκμεταλλεύεται ανυποψίαστους πολίτες.

Η αστυνομία εξάλλου, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες καταγγελίες μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Σημαντικά στοιχεία στη δικογραφία

Σημαντικά είναι τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία για γιατρούς που είχαν ενημερώσει τους ασθενείς ότι επιδεινώνεται η υγεία τους ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και οικονομικός έλεγχος μετά από εντολή του επικεφαλής της Αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος.

Εκτιμάται ότι τα τελευταία χρόνια,  εξαπάτησε δεκάδες ασθενείς, από τους οποίους αξίωνε μεγάλα χρηματικά ποσά για να τους χορηγήσει τις υποτιθέμενες «πρωτοποριακές» ενέσεις βλαστοκυττάρων. Αρκετοί φαίνεται πως πείστηκαν να σταματήσουν τις φαρμακευτικές αγωγές τους.

Ο 66χρονος χρέωνε τις θεραπείες του ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του κάθε ασθενούς, φτάνοντας στο σημείο «το κάθε φιαλίδιο να το πουλάει για 25.000-30.000 ευρώ».

Η πρώτη καταγγελία που ξετύλιξε το κουβάρι – Συγκλονίζει η μητέρα θύματος

Το κουβάρι των αποκαλύψεων ξετυλίχθηκε με την καταγγελία μητέρας μίας κοπέλας που το 2016 είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του 66χρονου καθώς όπως λέει η ίδια, της είχε αποσπάσει πάνω από 135.000 ευρώ προκειμένου να χορηγεί στην κόρη της τα βλαστοκύτταρα. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και τότε τον κατήγγειλε.

Οπως περιγράφει στην ΕΡΤ : «Ο άνθρωπος αυτός χρησιμοποιούσε την απάτη και εκμεταλλευόταν τα άτομα στη θέση της κόρη μου. Χορηγούσε δήθεν μία πρωτοποριακή θεραπεία σε συνεργασία με έναν Γερμανό γιατρό. Κάνανε μια εξέταση τα άτομα στη Γερμανία και μετά τους χορηγούσε κάποια φυαλίδια και τα προετοίμαζε για τα βλαστοκύτταρα. Αυτός επέμενε ότι θα γίνει τελείως καλά. Ζήσαμε έναν Γολογοθά μέσα στο σπίτι, το παιδί τον είχε πιστέψει ότι θα την κάνει καλά. Εγώ είχα τις αντιρρήσεις μου από την αρχή, θεωρούσα ότι είναι απατεώνας» είπε μεταξύ άλλων.

Όπως είπε ακόμα σταμάτησε και την δουλειά της για να είναι κοντά στο παιδί. «Συστήθηκε ως φυσιοθεραπευτής και μετά συστηνόταν ως νευρολόγος» καταλήγει η συγκλονιστική μαρτυρία

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024