Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προσομοίωση δείχνει τι θα συνέβαινε αν πέφταμε μέσα σε κινητήρα αεροπλάνου

Προσομοίωση δείχνει τι θα συνέβαινε αν πέφταμε μέσα σε κινητήρα αεροπλάνου

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες

Αν έχετε κοιτάξει ποτέ έναν κινητήρα αεροπλάνου και έχετε αναρωτηθεί τι θα συνέβαινε αν καταλήγατε μέσα σε αυτόν, η απάντηση είναι… πάρα πολύ τρομακτική.

Μια προσομοίωση που δημιουργήθηκε από την Atomic Marvel στο YouTube δείχνει όλες τις αιματηρές λεπτομέρειες ενός πολύ φρικτού ατυχήματος, δηλαδή της πτώσης ενός επιβάτη στο κινητήρα αεροσκάφους.

Η φρικτή δοκιμασία ξεκινά δείχνοντας την ανθρώπινη φιγούρα να απορροφάται από τον κινητήρα πριν διαλυθεί γρήγορα σε μικρά κόκκινα σωματίδια, σαν ντομάτα σε μπλέντερ.

Τα κοντινά πλάνα δείχνουν πόσο γρήγορα θα έφτανε ο θάνατος για τον άτυχο άνθρωπο, καθώς δεν έχουν απομείνει πολλά από τον κινούμενο άνθρωπο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Χαμός με τα σχόλια

Κάτω από το βίντεο, υπάρχουν ατελείωτα σχόλια από έκπληκτους έκπληκτους θεατές. Υπήρχαν επίσης πολλά κρύα «αστεία», γιατί πώς αλλιώς θα έπρεπε να αντιδράσουν οι άνθρωποι σε κάτι τέτοιο;

Ένας χρήστης του YouTube, ο οποίος δήλωσε ότι εργάζεται για μια ράμπα αεροσκαφών, εξήγησε πώς η εκπαίδευση τους βοηθά να αποφεύγουν καταστάσεις όπως αυτή που απεικονίζεται στο κλιπ προσομοίωσης.

«Μην στέκεστε μπροστά ή κοντά σε έναν κινητήρα όταν τα φώτα αναβοσβήνουν. Εάν οι κινητήρες χρειάζονται εκκίνηση με αέρα, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που δίνουν το πράσινο φως πριν σπρώξουν αέρα στον κινητήρα» γράφει χαρακτηριστικά.

Δείτε το φρικιαστικό βίντεο

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024