Στην αποστολή της ΑΕΚ ο Γκατσίνοβιτς
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μπήκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς στη Νίκαια!
Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, η επιστροφή!
Μετά από ένα μήνα στα πιτς, ο Σέρβος χαφ επιστρέφει στη δράση για την ΑΕΚ. Η Ενωση έχει επικίνδυνη έξοδο στη Νίκαια (22/1, 16:00), με τον Ματίας Αλμέιδα να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή.
Ο Αργεντινός τεχνικός τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, καθώς ένα από τα πιο πολύτιμα «κιτρινόμαυρα» εργαλεία βρίσκεται ξανά στις επάλξεις.
Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής για το αυριανό ματς με τον Ιωνικό έμειναν ο Σιντιμπέ και ο Γαλανόπουλος, αλλά και οι Ελίασον και Μοχαμαντί.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα στη Νίκαια: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Φερνάντες και Κοσίδης.
- «Εκθεση ιδεών» και κατηγορίες για «διαστρέβλωση» από την Καρυστιανού μετά τις επικίνδυνες δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
- Greece Holds Firm as a Top Mediterranean Travel Choice
- Διπλασιάστηκαν οι αρκούδες στην Ελλάδα μέσα σε έξι χρόνια – Τι δείχνει έρευνα του Αρκτούρου
- Παρακεταμόλη στην εγκυμοσύνη: Μεγάλη μελέτη καταρρίπτει τους ισχυρισμούς Τραμπ
- Άφαντη για 12η ημέρα η Λόρα – Η απάντηση της οικογένειας για τα όσα ακούγονται περί βίας
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»

