Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης – Βόλος 3-0: Show Γκαρθία και εύκολη νίκη για τους «κίτρινους»

Άρης – Βόλος 3-0: Show Γκαρθία και εύκολη νίκη για τους «κίτρινους»

Με τον Μανού Γκαρθία να βρίσκεται σε μεγάλη βραδιά σημειώνοντας χατ τρικ ο Άρης ξεπέρασε άνετα με 3-0 το εμπόδιο του Βόλου στο «Κλ.Βικελίδης», λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την ρεβάνς της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Άρης δυσκολευόταν να βρει τις λύσεις μπροστά στην άμυνα του Βόλου για 46 λεπτά. Τόσα χρειάστηκαν, ώστε να αναλάβει δράση ο Μανού Γκαρθία, με τον Ισπανό να κάνει… όργια στην επανάληψη σημειώνοντας χατ τρικ για να χαρίσει το τρίποντο στον Άρη, έπειτα από το 3-0 επί του Βόλου.

Στην 5η θέση με 31 βαθμούς ο Άρης για το προσπέρασμα στον Βόλο που έμεινε στην 6η με 29, με το σύνολο του Άλαν Πάρντιου να πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Κλ.Βικελίδης» (25/01).

Πως παρατάχθηκαν

O προπονητής των «κιτρίνων» Άλαν Πάρντιου, παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Πίρσμαν στην άμυνα. Ο Νταρίντα και ο Ντουκουρέ θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ η τριάδα πίσω από τον Αντρέ Γκρέι, θα αποτελείται από τους Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία και Μανού Γκαρθία.

Η ενδεκάδα του Βόλου: Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα – Μπαριέντος, Μεταξάς – Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Τσιρίνος – Οζέγκοβιτς

Πρώτη απειλή με Πρίσμαν

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν «νευρικά» την αναμέτρηση, προσπαθώντας να απειλήσουν κυρίως μέσα από στημένες φάσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Άρη στο 15’. Ωραία κίνηση του Γκρέι σε κάθετη του Ματσίνι και γύρισμα του επιθετικού των γηπεδούχων, ο οποίος βρήκε τον Πίρσμαν αλλά εκείνος σούταρε με τη μία ψηλά άουτ, από πολύ καλή θέση.

«Πλήγμα» με Εμπακατά

Στο 22΄ ο Άρης προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Εμπακατά να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού και τον Ουντομπάτζο να παίρνει την θέση του.

Χωρίς ρυθμό το παιχνίδι

Φτάνοντας στα μισά του πρώτου μέρους το παιχνίδι κυλούσε με τον Άρη να έχει την κατοχή, χωρίς ωστόσο να έχει τις λύσεις, ώστε να «ξεκλειδώσει» την άμυνα των φιλοξενούμενων, την ώρα που ο αργός ρυθμός βόλευε το σύνολο του Μπράτσου.

Προβάδισμα με τον Γκαρθία με το «καλημέρα» της επανάληψης

Ο Άρης έψαξε από την αρχή του δευτέρου μέρους ένα γρήγορο γκολ και δικαιώθηκε με την πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Βόλου.

Ο Ματέο Γκαρσία πέρασε υπέροχα την κάθετη για τον Μανού, με τον Ισπανό να μπαίνει στην περιοχή βρίσκοντας δίχτυα από πλάγια θέση για το 1-0 του Άρη στο 47′.

Γκαρθία εσύ σούπερ σταρ

Στο 60ο λεπτό οι κίτρινοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μάνου Γκαρθία πρωταγωνιστή. Ο Ματέο Γκαρσία τροφοδότησε τον Ισπανό αριστερά της περιοχής και με όμορφο πλασέ με το δεξί βρήκε δίχτυα. Οι κίτρινοι, αλλά και ο Μάνου Γκαρθία δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός εξαπέλυσε βολίδα εκτός περιοχής για το τρίτο δικό του γκολ, αλλά και της ομάδας του.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Νταρίντα, Μαντσίνι, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Γκρέι.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Άλχο, Λούνα, Μεταξάς, Μπαριέντος, Μεθκίδα, Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024