Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στα πρότυπα του ΝΒΑ η Euroleague: «Έτσι θα χωριστούν οι ομάδες, αν επιλεγεί format Ανατολής – Δύσης»

Στα πρότυπα του ΝΒΑ η Euroleague: «Έτσι θα χωριστούν οι ομάδες, αν επιλεγεί format Ανατολής – Δύσης»

Η Euroleague είναι έτοιμη να κινηθεί στα πρότυπα του ΝΒΑ, με δυο ομίλους (Ανατολή-Δύση) και περισσότερες ομάδες. Τι είπε ο Ντονάτας Ουρμπόνας…

Η Euroleague θέλει να λειτουργήσει όλο και περισσότερο στα πρότυπα του ΝΒΑ σε όλους τους τομείς και για αυτό τον λόγο προσπαθεί να εντάξει πιο πολλές ομάδες, αλλά και να αλλάξει το format της διοργάνωσης αν αυτό είναι εφικτό.

Ο στόχος είναι να χωριστεί σε δυο ομίλους όπως συμβαίνει και στις ΗΠΑ, με περισσότερα ματς κανονικής διάρκειας, αλλά και play off, με το πλάνο να υπάρχει και τον Ντονάτας Ουρμπόνας να αποκαλύπτει τον τρόπο που θα γίνουν οι δυο ξεχωριστεί όμιλοι.

Παράλληλα, ο Ουρμπόνας κατονόμασε και τις ομάδες που θα απαρτίζουν τον όμιλο της Ανατολής και τον όμιλο της Δύσης, εφόσον τελικά επιλεγεί η λύση αυτού του διαχωρισμού από την Euroleague μετά την προσθήκη νέων ομάδων.

Αναλυτικά η δήλωση του Ουρμπόνας:

«Θα τοποθετήσω τις ομάδες σε Δύση και Ανατολή, για να έχουμε καλύτερη εικόνα. Γεωγραφικά, στη Δύση θα πάνε η Ρεάλ, η Μπασκόνια, η Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια, η Βιλερμπάν, η Μονακό, η Παρί, οι Λόντον Λάιονς, η Αρμάνι Μιλάνο και η Βίρτους Μπολόνια», δήλωσε ο Λιθουανός δημοσιογράφος μιλώντας στο «Urbonus» podcast.

«Στη Ανατολή θα βρίσκονται η Ζαλγκίρις, ο Ερυθρός Αστέρας, η Παρτιζάν, η Εφές, η Φενέρμπαχτσε, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Άλμπα και η Μπάγερν Μονάχου», ανέφερε.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024