Οδηγός μοτοσικλέτας, 63 ετών, έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα στο 4ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Σκύδρας, όταν η μηχανή την οποία οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε.
Σύμφωνα το τοπικό σάιτ veriotis.gr, λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι, ο 63χρονος άνδρας, κάτοικος Βέροιας, κινούταν με τη μηχανή του στον επαρχιακό δρόμο, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, η οποία εξετράπη της πορείας της και ανετράπη εκτός δρόμου.
Εξέπνευσε στο νοσοκομείο
Ο άτυχος 63χρονος σύρθηκε για κάποια μέτρα μετά την πτώση του, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.
Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου, δυστυχώς, ο 63χρονος εξέπνευσε.
Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά το τμήμα Τροχαίας Βέροιας.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).