Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καραμίχος: «Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου»

Γιώργος Καραμίχος: «Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου»

O Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν

Σε μια σπάνια εξομολόγηση για την πρώτη φορά που έγινε μπαμπάς προχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Μαμά-δες” και τη Τζένη Θεωνά.

Ο Γιώργος Καραμίχος που απέκτησε το πρώτο του παιδί σε ηλικία 24 ετών, εξομολογήθηκε πως το πρώτο συναίσθημα που ένιωσε ήταν η χαρά ωστόσο, στη συνέχεια προέκυψαν κάποιες δυσκολίες. Ο Γιώργος Καραμίχος δε δίστασε να παραδεχτεί πως υπήρξαν διαστήματα που δεν είχε το δικαίωμα να βλέπει την κόρη του, πράγμα που του ήταν πολύ δύσκολο να διαχειριστεί.

«Η σύλληψη έγινε σε μία παραλία στη Νάξο, είδα κάποια σύμβολα, κάποια ζώα που ήρθαν και πέταξαν. Ήμουν 23 στο Εθνικό φοιτητής, είχα τελειώσει το Ιστορικό στην Κέρκυρα. Δεν είχα πάει ακόμα στρατό και τελείωσα μετά το Εθνικό» είπε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος και συνέχισε,

«Ήρθαν δυσκολίες μετά, δεν ήμασταν μαζί, έπρεπε να επαναπροσδιορίσουμε τις δυναμικές. Το πως θα μεγαλώσει το παιδί χωρίς να είμαστε μαζί, εγώ να φύγω στρατό… Όταν γύρισα από το στρατό ήθελα να έχω όσο το δυνατόν περισσότερη συμμετοχή».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε, «Σε πολλά διαστήματα υπήρχαν αποστάσεις. Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις παιδικό δωμάτιο, να αλλάζεις σεντόνια κάθε εβδομάδα και να μην έχεις παιδί. Να περνάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια, δεν είναι εύκολο, δεν μπορείς να χαρείς τίποτα στη ζωή σου. Όσο και αν δούλευα, δεν ήταν εύκολο. Όσοι γονείς στερούνται το παιδί τους, το ξέρουν και οι νόμοι στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολοι. Όλα είναι υπέρ της μητέρας, για έναν πατέρα που θέλει να είναι παρών, όλα είναι κατά».

«Η δύναμή μου ήταν η υπομονή μου και το όνειρό μου γιατί ήξερα το παιδί, ήξερα τη Ρεγγίνα, ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά και τώρα όλα είναι υπέροχα» είπε τέλος ο Γιώργος Καραμίχος.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024