Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Καραμίχος: «Δέχτηκα τις περισσότερες προτάσεις, όταν ανακοίνωσα ότι θα φύγω από την Ελλάδα»

Γιώργος Καραμίχος: «Δέχτηκα τις περισσότερες προτάσεις, όταν ανακοίνωσα ότι θα φύγω από την Ελλάδα»

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά για όλα

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην μεγάλη απόφασή του να αφήσει την Ελλάδα για να εργαστεί στην Αμερική, ενώ έκανε ειδική μνεία και στα νούμερα της τηλεθέασης.

Αρχικά, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως δέχτηκε τις περισσότερες επαγγελματικές προτάσεις, όταν ανακοίνωσε ότι θα φύγει από τη χώρα μας.

Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος: Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου

«Όταν ανακοίνωσα πως φεύγω από την Ελλάδα, αρχικά για έξι μήνες σπουδών στην Αμερική, ήταν πολλοί αυτοί που με πήραν ή με έβρισαν ή μου πρότειναν δουλειές στην Επίδαυρο και το Εθνικό», είπε στο «Happy Day».

«Ήταν πολύ κακεντρεχές»

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μου έλεγαν «είναι δυνατόν να υποτιμάς τη χώρα σου και να πηγαίνεις έξω;». Δεν έκανα αυτό όμως, απλά δοκίμαζα κάτι άλλο για τον εαυτό μου. Ήταν πολύ κακεντρεχές και μου έκανε εντύπωση από κάποιους δημοσιογράφους που μου έκαναν ερώτηση ‘τι έχεις να πεις στους άλλους Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό κι έφαγαν τα μούτρα τους ή δεν πέτυχαν;’».

Όπως τόνισε ο ίδιος, η επιτυχία και η αποτυχία είναι προσωπική υπόθεση. «Κάποιοι μπορεί να πήγαν κι ακόμα κι αυτή η διαδρομή, αν και δεν πήραν το Όσκαρ, να σήμαινε κάτι για αυτούς».

Τέλος, αναφέρθηκε στα νούμερα της τηλεθέασης. «Τα νούμερα τα βλέπω κάποιες φορές, μου τα λένε κάποιες άλλες, γενικώς έχω μεγαλώσει σε μια γενιά ηθοποιών που δεν ασχολούμαστε με τα νούμερα. Τα νούμερα τα πραγματικά δεν είναι τα ίδια με τα μηχανάκια. Δεν ξέρω αυτούς τους λίγους ανθρώπους που έχουν μηχανάκια στο σπίτι τους και καταμετρούν την τηλεθέαση. Επίσης, εμείς εισπράττουμε τα νούμερα στον δρόμο. Όταν περπατάς στο δρόμο και σου λένε «πες τη λέξη» σημαίνει ότι πολύς κόσμος βλέπει το τηλεπαιχνίδι. Μπορεί η ΕΡΤ να είναι χαμηλά σε νούμερα, αλλά είναι πολύ ψηλά σε ποιότητα».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024