
Οι Γουόκαπ και Μπλακ αφιέρωσαν τη νίκη του Ολυμπιακού στον Χρήστο Μπαφέ
Στον Χρήστο Μπαφέ αφιέρωσαν τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ Μαδρίτης οι Τόμας Γουόκαπ και Ταρίκ Μπλακ.
Δύο εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού, οι Τόμας Γουόκαπ και Ταρίκ Μπλακ, αφιέρωσαν τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης στον τιμ μάνατζερ της ομάδας, τον Χρήστο Μπαφέ, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.
Οι δυο Αμερικανοί των ερυθρόλευκων που πρωταγωνίστησαν στο ματς μίλησαν για τη νίκη της ομάδας στο flash interview μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ τόνισαν ότι αφιέρωσαν στον αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών, ο οποίος για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσε να είναι στο πλευρό του αγαπημένου του Ολυμπιακού.
«Αυτή η νίκη είναι για σένα Μπαφέ» είπε στο φινάλε των δηλώσεών του ο Ουόκαπ, προσθέτοντας για την απόδοσή του: «Νιώθω υπέροχα. Κάνω το καλύτερο για την ομάδα, όπως και όλοι μας».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Ταρίκ Μπλακ, αναφέροντας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Χρήστο που δεν είναι μαζί μας. Προσπαθώ κάθε μέρα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Βρισκόμαστε όλοι μαζί σαν ομάδα».
- Ασφαλείς οι πτήσεις στην Ελλάδα – Δεν αναμένονται ελλείψεις καυσίμων
- Προσεκτική η Κάγια Κάλας εναντίον του Μπεν – Γκβιρ – Πολύ έντονη κριτική στην Κάλας από Ισπανίδα ευρωβουλευτή
- Ρεκόρ για τις κυψέλες μελισσών στην ΕΕ – Έφτασαν τα 9,4 εκατ.
- Η απονομή του Europa League στην Άστον Βίλα (vid, pics)
- Ισπανία: Ο Σάντσεθ θα ζητήσει από όλη την ΕΕ την απαγόρευση εισόδου του Μπεν-Γκβιρ σε ευρωπαϊκό έδαφος
- Η «χρυσή βίβλος» του Europa League


